Президентът Доналд Тръмп отново призова за реформа на имиграционната политика

...
Президентът Доналд Тръмп отново призова за реформа на имиграционната политика
Коментари Харесай

Тръмп отново призова за реформа на имиграционната политика

Президентът Доналд Тръмп още веднъж прикани за промяна на имиграционната политика на Съединени американски щати след атентата в Ню Йорк от понеделник, съобщи Асошиейтед прес.

Тръмп съобщи, че последните две набези в Ню Йорк са осъществени от чужденци, които обитават в Съединени американски щати със зелени карти. Той уточни, че първият нападател, който през октомври умъртви осем души с камион, е пристигнал в Съединени американски щати посредством програмата за лотария с визи, а вторият - бангладешки преселник, е дошъл в Съединени американски щати посредством роднинска връзка с американски жител.

На тези две имиграционни стратегии ще бъде комплициран край, съобщи Тръмп и сподели, че "Конгресът би трябвало да се заеме с това неотложно ".

Президентът Тръмп ще разкрие първата си тактика за националната сигурност в понеделник, заяви съветникът на Тръмп за националната сигурност Хърбърт Реймънд Макмастър.

Стратегията ще включва четири съществени тематики - отбраната на американския народ, увеличение на благоденствието на американците, "съхраняване на мира посредством мощ " и развиване на американското въздействие.

В тактиката ще бъдат разпознати световни закани за Съединени американски щати и ползите им, в това число "воденето на война от ново потомство " от Русия, както и оръжейните стратегии на Северна Корея и Иран.

Документът ще отразява желанието на Тръмп за по-тясна работа с други страни посредством "реципрочно съдействие ", сподели Макмастър.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР