Президентът Доналд Тръмп изпрати писмо до председателя на Камарата на

...
Президентът Доналд Тръмп изпрати писмо до председателя на Камарата на
Коментари Харесай

Тръмп изригна към Пелоси в писмо: Никой интелигентен човек не ви вярва

Президентът Доналд Тръмп изпрати писмо до ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, в което я упреква, че тя се намесва в изборите, а не той.

Тръмп упрекна Пелоси и сътрудниците й в партизанско отношение и че „ нараняват него и фамилията му “.

Тръмп твърди, че „ процесът против него е сходен на правосъдните процеси за вещици Салем “. И упрекна Пелоси, че прави „ подправена проява на мощ “ по време на процеса на импийчмънт.

„ Никой образован човек не има вяра на това, което казвате “, написа Доналд Тръмп.

Президентът и Нанси Пелоси постоянно влизат в персонални борби, които бяха подсилени от следствието за импийчмънт, стартирано тази есен. Последното съвещание в Белия дом през октомври бе прекратено поради обидите, които се хвърлиха един към различен в кабинетната зала.

В писмото от 6 страници, което Тръмп изпрати до Капитолия, той назовава дейностите на Пелоси „ злобни “ и твърди, че тя е нарушила личната си клетва.

„ Вие обиждате американците, като непрестанно казвате „ Моля се за президента ", когато знаете, че това изказване не е правилно, в случай че не е замислено в негативен смисъл “, написа Тръмп в писмото. „ Това е извънредно нещо, което правиш, само че ще би трябвало да живееш с него, не аз! “

"Вие сте тези, които се намесват в изборите за Америка “, споделя Тръмп. В различен пазаж от писмото Тръмп написа на представителя на Камарата: „ Не знаете, нито ви интересува огромните вреди и пострадванията, които сте нанесли на прелестните и любящи членове на моето семейство. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР