Президентът да свика Консултативния съвет по национална сигурност заради пробива

...
Президентът да свика Консултативния съвет по национална сигурност заради пробива
Коментари Харесай

БСП иска КСНС при президента заради пробива в НАП

Президентът да свика Консултативния съвет по национална сигурност поради пробива в базата данни на Национална агенция за приходите. За това упорстват от Българска социалистическа партия.
Обръщаме се към президента Радев и настояваме, желаеме, молим го да свика КСНС - да забележим кой ще носи отговорност за обстановката с Национална агенция за приходите, съобщи от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. В декларация от името на група тя предизвести, че последствията от рецесията с приключването на персонални данни занапред ще се усещат. Трябва да вземем ограничения да овладеем тази рецесия, която занапред ще се развива, безапелационна бе Нинова. Тя настоя страната да подсигурява на жителите, че всичко това, което се случва, няма да им коства пенсионните осигуровки или приходите, да вземем за пример.
От Българска социалистическа партия желаят да се обясни кой съответно ще понесе отговорността за пробива в Национална агенция за приходите. Трябва да се носи наказателна и политическа отговорност, съобщи водачът на левицата.
Нинова се обърна към ръководещите в залата: " Колкото и да си заравяте главата в пясъка, няма да ни подмине цунамито с приключване на персоналните данни от Национална агенция за приходите ". Тя означи, че над пет час в пленарна зала се разисква националната сигурност поради договорката за F-16. Но до момента в който вътре се дебатират тези неща, отвън тази постройка страната е ударена от едно цунами, което наподобява нараства, предизвести Нинова. Става въпрос за невижданата рецесия с приключването на персонални данни, акцентира ръководителят на опозицията. Нинова напомни, че още преди два дни е задала въпрос към премиера Бойко Борисов какви ограничения ще вземе държавното управление за гарантирането на националната сигурност и живота и здравето на всеки българин. И подсети, че Борисов отхвърли да пристигна в Народното събрание и да се изправи пред депутатите. Още в сряда от Българска социалистическа партия желаеха министър председателят да рапортува за пробива в Национална агенция за приходите, само че пред народните представители застанаха само министрите Горанов и Маринов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР