Президентът Борислав Михайлов и цялото ръководството на Българския футболен съюз

...
Президентът Борислав Михайлов и цялото ръководството на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

БФС желае успех на клубовете през пролетния полусезон

Президентът Борислав Михайлов и цялото управлението на Българския футболен съюз пожелават триумф и шанс през идния пролетен полусезон на клубовете както от професионалния, по този начин и от аматьорския футбол.

Сигурни сме, че са налице всички предпоставки още веднъж да станем очевидци на завладяващи дуели и прочувствени мигове за всички последователи на играта, както бе и през есенния дял от шампионата. Благодарение на общите старания на тимовете от всички равнища във футболната подчиненост, на формалните и длъжностните лица и не на последно място – на почитателите, дружно ще успеем да запазим правилата на феърплея, толерантността и взаимното почитание по българските футболни терени. Искрено имаме вяра, че в този миг повече от всеки път всички участници в българския футболен развой би трябвало да бъдат обединени в името на развиването на обичания ни спорт.

БФС ще продължи да работи интензивно за повишението на качеството на българския футбол и за издигането на имиджа му у нас и в чужбина.

Още един път пожелаваме триумф и доста мотиви за наслада на клубовете ни през пролетния сезон.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР