Президентът Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър

...
Президентът Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър
Коментари Харесай

Вучич смята, че Сърбия и България имат много добри отношения

Президентът Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. благодари на посланика на България Радко Влайков за значимия му принос по време на мандата му в Сърбия за развиване на сръбско-българските връзки “. Това се споделя в известие на пресцентъра на сръбския президент. Срещата през днешния ден с президента Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. е във връзка приключващия в Сърбия мандат на българския дипломат, осведомиха от Министерство на външните работи.

По време на срещата бе дадена доста висока оценка на интензивния политически разговор сред България и Сърбия през последните години. Посланик Радко Влайков означи, че през тези години са извършени повече срещи на високо и най-високо равнище, в сравнение с за времето след разпадането на някогашна Югославия, като означи персоналния принос на президента Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. в разговора.

Според сръбския президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. връзките сред Сърбия и България са доста по-добри, в сравнение с сред други страни в района. Събеседниците установяваха с задоволство, че позитивният политически климат има и удобно отношение върху развиването на двустранния стокообмен. Посланик Радко Влайков уточни, че за последните четири години взаимната търговия е нараснала своя размер от 730 млн.евро на 1,250 млрд.евро.

Президентът Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. и дипломат Радко Влайков разискаха разнообразни аспекти на двустранните връзки, както и съдействието на двете страни в районни начинания. Подчертано бе смисъла на взаимоотношението в границите на Висшия съвет за съдействие сред Сърбия, България, Румъния и Гърция. Изразено бе общото схващане за смисъла на политиката, допринасяща за мира и стабилността в района.

Президентът Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. пожела триумф на Радко Влайков в идния му нов посланически пост.

Сн. Министерство на външните работи
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР