Ейми Даудън от Strictly Come Dancing споделя „разбито сърце“ заради косопада при лечение на рак

...
През юли танцьорката от Карфили, Юг, каза на феновете, че
Коментари Харесай

През юли танцьорката от Карфили, Юг, каза на феновете, че е получила втора диагноза „друг вид рак“ и оттогава документира преживяванията си, за да повиши осведомеността.

Тя каза, че иска да бъде „отворена и честна“ относно химиотерапията си.

„Това, което намирам за по-трудно този път и последните няколко дни е настъргването на косата“, каза тя в актуализация на последователите си в Instagram.

„Въпреки че съм студена шапка, вие се надявате да запазите 50 процента от косата си, а също така има толкова много предимства косата също расте по-бързо.

„Но колкото и да се подготвях да се събуждам всеки ден, внимателно да разресвам косата си с широк гребен и да виждам какво излиза, лично за мен това е просто сърцераздирателно. „

Химиотерапията е вид лечение, при което лекарството се използва за унищожаване на раковите клетки.

Според уебсайта на NHS загубата на коса е един от няколкото странични ефекти, които хората могат да имат по време на химиотерапия .

Други включват чувство на умора или гадене, възпалена уста и суха, болезнена или сърбяща кожа.

Прочетете повече:
Ейми от Strictly казва, че операцията е „минала добре“
Започването на химиотерапия „не беше лесно“

Изображение: Ейми Даудън и Том Флетчър от McFly в Strictly Come Dancing. Снимка: BBC/Гай Леви

Даудън, чиито бивши партньори в Strictly включват Том Флетчър от McFly, актьора Дани Джон-Джулс и комика Брайън Конли, каза, че не се „чувства като мен“.

„Аз Мия косата си само веднъж, максимум два пъти седмично, без да използвам никаква топлина върху косата си или да я оформям, така че просто не се чувствам като мен," добави тя.

"И така, време е да донеса махни перуката, казвам, и свикни с това и ми помогни да се почувствам като мен.

„Знам, че това няма да продължи вечно, но през това време и като знам, че обикновено тези няколко месеца са любимото ми време от година и чувствам, че ми се иска тези месеци да ме боли толкова много.“

Тя благодари на феновете за „всички прекрасни съобщения“, които е получила от диагнозата й.

Даудън, който се ожени другата професионална танцьорка Бен Джоунс през юли миналата година каза по-рано, че е открила бучка в гърдите си ден преди да планира да отиде на закъснелия си меден месец тази година.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР