През юли Playboy ще разкаже тазгодишната си приказка за… пораснали

...
През юли Playboy ще разкаже тазгодишната си приказка за… пораснали
Коментари Харесай

Представят участничките в Playmate Of the Year 2019

През юли Playboy ще опише тазгодишната си приказка за… пораснали Пепеляшки. Дванадесет изящни хубавици са на път да преобърнат живота си, качвайки се на огромна сцена. Питате ли се какви са те – имат ли силикон, деца, богати мъже, имат ли обучение, спортуват ли и защо мечтаят?

Имайте малко самообладание, тъй като напълно скоро Мъжката Библия ще покаже кои са елементарните девойки, които ще се трансфорат в принцеси. Претендентките за най-желаната купа в България ще бъдат показани за първи път на 11 юли, четвъртък, от 23:00 ч. в Богинята на нощна София - Megami Club – Hotel Marinela.

ВИП гостите на клуба ще са първите, които ще видят избраниците на Playboy онлайн. По традиция събитието дава обещание доста изненади, доста звездно наличие, а бъдещите звезди ще изгреят на сцената с охолно шоу.

Представянето на девойки ще бъде съпроводено с най-новия брой на списанието, в който са оповестени горещите, голи фотосесии и интервютата на участничките в състезанието.

За първи път тази година Playboy провежда тридневно турне за представянето на участничките в състезанието Playmate Of The Year 2019, което ще премине през най-големите градове в България – София, Пловдив и Варна. След извънредното показване на претендентките в София хубавиците ще посетят Пловдив (12 юли, петък, Bushido Club Plovdiv) и Варна (на 13 юли, събота, SENSO Premium & Club).

Playboy ви предлага да запазите своите места още в този момент, с цел да бъдете измежду привилигированите посетители, които ще видят бъдещите звезди на България онлайн.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР