През вчерашния ден Димитър Кузманов завоюва трофея на демонстративната надпревара

...
През вчерашния ден Димитър Кузманов завоюва трофея на демонстративната надпревара
Коментари Харесай

Програма за понеделник: Начало на българското участие на Уимбълдън!

През вчерашния ден Димитър Кузманов завоюва трофея на демонстративната конкуренция в Ливърпул, където съумя да натрупа известна игрова процедура върху тревна настилка, преди да започва акцията си в квалификациите на идния Уимбълдън. Това ще бъде второ следващо присъединяване за българина в пресявките на най-стария тенис шампионат, откакто през предишния сезон инкасира проваляне още в откриващия си дуел против някогашния №56 Мариус Копил.

Тази година обаче жребият бе надалеч по-благосклонен към родния ни представител, който на старта ще се изправи против участващият с " уайлдкард " представител на домакините Чарлз Брум. Към момента британецът заема 413-ата позиция в международната класация, само че през актуалната седмица сподели качества на трева, успявайки да надвие опитния Жил Симон.

Предстоящият дуел сред Кузманов и Брум ще бъде първи в историята на тяхното съревнование, като двамата следва да открият програмата за понеделник на корт 14 в английската столица. Това значи, че началото на конфликта ще бъде сложено в тъкмо 13:00 часа българско време, като вие ще имате опцията да го наблюдавате директно на нормалните линкове в Tennis.bg.

Корт 14 (начало 13:00 часа):

1. Димитър Кузманов - Чарлз Брум

2. Йонас Форейтек - Денис Новак

3. Вашек Поспишил - Далибор Свърчина

4. Гонсало Лама - Ейдън МакХю

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР