През вчерашния 27 януари се появи информация, че ръководството на

...
През вчерашния 27 януари се появи информация, че ръководството на
Коментари Харесай

Стойне Манолов обясни как и защо Царско село отпрати 15 футболисти

През вчерашния 27 януари се появи информация, че управлението на , които са водели зимна подготовка с тима.
В днешния 28 януари босът на " царете " Стойне Манолов обясни тези изказвания пред " Мач Телеграф ", заявявайки, че досегашният треньор Владислав Вутов е сменен от италианец:
" В момента тренировките на тима ги води италианският експерт Андреа Сарини. Той ще бъде треньор на тима и ще ги води и в контролната среща с Ботев Пловдив през уикенда. Не сме освобождавали никой, тъй като тези играчи бяха на проби и контракти не са имали . Нормално е, както при другите тимове да има футболисти на проби, по този начин и при нас ".
" Вутов е треньор на юношите до 19 години. Трябваше някой да поеме мъжете и това беше повода за неговото предопределение, до момента в който се откри ментор. Смехотворно звучи треньора на юношите да води мъжете . Колкото до играчите, някои от тях не ме впечатлиха с безусловно нищо и не ставаха ", разясни Манолов.
Царско село е на последното 14-о място в Първа лига и има актив от едвам 11 точки след 19 изиграни мача. Първият формален мач за 2022 година ще бъде домакинство на Берое!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР