През уикенда игрищата в Спортен комплекс Локомотив“ станаха арена на

...
През уикенда игрищата в Спортен комплекс Локомотив“ станаха арена на
Коментари Харесай

Проведе се работнически турнир по мини футбол на игрищата в Спортен комплекс „Локомотив“

През уикенда игрищата в Спортен комплекс „ Локомотив “ станаха сцена на оспорвани борби сред футболни тимове от русенски предприятия и компании.

Работническият шампионат по мини футбол се реализира с поддръжката на Община Русе и е проведен от Българска работническа федерация „Спорт и здраве“ и РК „ Спорт и здраве – Русе “.

В конкуренцията взеха присъединяване 8 тима от русенски компании, разпределени в две групи: ВиК ООД-Русе, Търговско дружество Митница Русе, Линамар Лайт Металс Русе ЕООД, Холеман България ООД, Ирим ЕООД, Интер Карс България ЕООД, ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД и Еконт Експрес ООД.

След оспорвана борба финалът бе извоюван от тима на Линамар Лайт Металс, който надигра с 3:0 представителите на Ирим. В крайното класиране трети приключиха чиновниците на Холеман България.

Призьорите бяха наградени с купи и медали от зам.-кмета на Община Русе Димитър Недев.

Според уредника на шампионата Людмил Христов, спортът в свободното време е значимо и належащо средство в битката против напрежението и заседналия метод на живот. Ето за какво съществена цел на работен клуб „ Спорт и здраве “ е да организира начинания за откриване, одобряване и развиване на работническия спорт в Община Русе.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР