През учебната 2016/2017 г. в български висши учебни заведения са

...
През учебната 2016/2017 г. в български висши учебни заведения са
Коментари Харесай

Общинска банка дава "Добро начало" за студенти и докторанти


През образователната 2016/2017 година в български висши образователни заведения са се обучавали над 243 000 студента, според данни на Национален статистически институт. Всеки от тях би трябвало да възнамерява средства освен за таксите за образованието, които постоянно образуват сериозна част от фамилния бюджет, само че и за други разноски като за наем, за прехрана и други За да подкрепи студентите и докторантите, Общинска банка сътвори специфичен потребителски заем „ Добро начало “.

Кредитът «Добро начало» няма ограничавания за степента и формата на образование. Кредитоискателите могат да следват в желаната от тях форма на образование (редовно, задочно, вечерно или дистанционно), както и да се образоват в степените " бакалавър ", " магистър " или " лекар " в съответните съществени области на науката.

„ Създадохме заема „ Добро начало “, с цел да подадем ръка на студенти и докторанти да изградят своето бъдеще. Студентският живот е трогателен, само че с изключение на с учене, той е обвързван и с доста финансови задължения, а от време на време компликации. Искаме да дадем опция на младите да се концентрират върху образованието си, те го заслужават “, разяснява Иванка Попова, заместник-председател на УС на Общинска банка.

„ Добро начало “ – заемът на Общинска банка, може да се употребява освен за покриване на семестриалните такси по време на следването, само че и за други разноски, свързани със студентския живот. Това включва разноски за закупуване на компютър, учебници, образователни материали, за прехрана, финансиране на студентски бригади, пътувания и други. Банката не изисква доказване на целевото консумиране на предоставените средства.

Лихвата по заема е измежду най-хубавите на пазара – 6.9 %, за заеми в лв. и в евро. Размерът на крадита е до 10 000 лв., а срокът за издължаване до 7 години. В допълнение, Общинска банка дава и разнообразни бонуси на студентите, като включен непълен гратисен интервал до една година и безвъзмездна застраховка „ Живот “. Подробности за атрактивните условия на новия артикул могат да бъдат открити на уеб страницата на Общинска банка: www.municipalbank.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР