През цялото време се замитаха факти от страна на прокуратурата

...
През цялото време се замитаха факти от страна на прокуратурата
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: МВР и прокуратурата заметоха много факти по „Осемте джуджета“

„ През цялото време се замитаха обстоятелства от страна на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи по случая „ Осемте джуджета “ през 2020 година. До ден сегашен по въпроса нямаме нито един съответен отговор кои са били тези служители на реда и за какво полицейските коли са стоели там непрекъснато “.

Това съобщи шефът на Антикорупционния фонд /АКФ/ Бойко Станкушев пред „ Bulgaria ON AIR “. Според него по случая са били извършени инспекции, чиято единствена цел е била да симулират някаква интензивност .

По думите му една проведена незаконна група не може да съществува единствено от две-три персони , а са нужни десетки, които не престават да мълчат. Според него с цел да бъде издържано обещано произвеждане и да се стигне до обвиняване , би трябвало да има фактология.

„ Моето огромно терзание е, че част от тази фактология няма да бъде извадена на бял свят. Предполагам, че може да е унищожена “.

Той добави, че са нужни очевидци, само че такива мъчно ще бъдат открити, защото множеството от тях са подвластни , защото против тях могат да бъдат употребявани компромати. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР