Крал Чаши (любов, емоционална зрялост, търпение, музика, творчество, медитация, лечение,

...
Крал Чаши (любов, емоционална зрялост, търпение, музика, творчество, медитация, лечение,
Коментари Харесай

Крал Чаши – карта Таро за 27 юли

Крал Чаши (любов, прочувствена зрялост, самообладание, музика, творчество, медитация, лекуване, дипломатичност, умен водач, работа с подсъзнанието, грижа за себе си, отдръпване в фиктивен свят)
Малка Аркана – съответни случки и събития
Елемент Вода – страсти, флуидност
След два много напрегнати дни, през днешния ден се появява Крал Чаши, с цел да ни стопли и успокои. Със своето зряло наличие той ни оказва помощ да се свържем със сърцето и с креативната си сила.

На изображението виждаме мъж с посребрена коса, който свири на тибетска купа. Седнал измежду чистите води на безбрежно море, към него се виждат морски животни, над главата му има водна корона, а на врата му – мала (молитвена броеница) и дребен медальон с рибка. Без да обръща внимание на приближаващата в далечината платноходка, той е със затворени очи, изцяло замислен във вътрешния си свят, а от региона на сърцето му се разлива нежна светлина.

Крал Чаши ни носи посланието да сме меки и свързани със сърцето. Той употребява музиката и медитацията, с цел да успокоява страстите си. Учи ни, че с цел да бъдем сполучливи водачи, би трябвало да намерим баланс сред сърцето и мозъка. Каквото и да доближава на хоризонта, той има търпението да го изчака, без да губи вътрешния си мир. В сянката си, Кралят може да бъде откъснат в собствен личен свят и да изгуби визия за това, по какъв начин се усещат другите в този миг. Тази карта демонстрира, че в случай че се намираме в предизвикателна обстановка, е значимо да изберем грижата и дипломацията пред силата. Може в живота ни да се появи човек, който носи качествата на Крал Чаши – влъхва или лидер, който е любящ, сензитивен и прочувствено зрял.

Положително обръщение за деня
Сърцето ми съдържа дълбока мъдрост и обич, посредством него аз мога да се свързвам и да повеждам

Седмицата 22 –28 юли
Продължаваме с позитивното въодушевление от предходната седмица – множеството карти носят отваряне на благоприятни условия и триумфи, изключително при започване на интервала. След сряда има малко поглъщане за два дни, само че в края на седмицата още веднъж се връщаме към чувството, че сме в потока. Присъстват две карти от Голямата Аркана, свързани най-вече с женската сила на съзидание и интуитивни прозрения. Преобладаващи бои са Жезлите, които носят по едно и също време ентусиазъм и напрежение, и Чашите - топлина, творчество и ентусиазъм. Най-предизвикателни са четвъртък и петък, а най-благоприятни са понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

Купи книгата на Богомила тук
Прочети част от книгата тук и тукГледай присъединяване на Богомила в LIVE в 8 със Списание 8Интервюта с Богомила прочети тук, тук и тук
Групи и самостоятелни сесии с Богомила-Сандия:
Семейни Констелации (присъствена група) – 28 юли
Трансформационно Таро – самостоятелна сесияЕнергийнo Лечение – самостоятелна сесия
Ако имате потребност от повече изясненост или поддръжка в тези безредни времена, можете да си запишете самостоятелна сесия. Преди това прочетете описанието тук.


Богомила-Сандия започва да се занимава с духовни и енергийни практики от 2000 година Дава самостоятелни сесии по таро четене, енергийно лекуване, регресия, като употребява и разнообразни спомагателни способи - гещалт техники, рейки, кристали и други С времето основава собствен самостоятелен метод, който ползва в разнообразни области – връзки, обилие, здраве, способността да се заявим, да сме сполучливи, постоянни, да проявим капацитета си. През 2015 година приключва тренинг по фамилни констелации и стартира да провежда ежемесечни групи с метода. Два пъти месечно на новолуние и пълнолуние води „ Астро-Таро " – вечерни събития, в които комбинира астрология, таро карти, водени медитации и ритуали за възнамеряване и филтриране.

За повече информация: www.bogomila.net
fb: Трансформация и осъзнатост с Богомила-Сандия
За записване за персонална сесия или за ежемесечните събития по фамилни констелации и астро-Таро: [email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР