През цялата история на човечеството, жените са вдъхновявали силния пол

...
През цялата история на човечеството, жените са вдъхновявали силния пол
Коментари Харесай

Фаталните жени са от тези зодии

През цялата история на човечеството, дамите са вдъхновявали мощния пол освен за подвизи, само че и за недомислените дейности - войни, кавги, изменничества и завладяването на нови земи.
Астролозите имат вяра, че зодиакалният знак въздейства върху пристрастеността на дамите. А ето и кои дами са най-фатални. 
Водолей
 Мама или брачна половинка: каква си по отношение на мъж " Мама " или " брачна половинка ": каква си по отношение на мъж
Какво вършат девойките, когато намерят своя мъж? Вместо да обичат, да се доверяват, почитат и споделят отговорността, те поемат ролят...
Според астролозите, дамите, родени под знака на зодия Водолей, са ярки персони. Те притеглят особено внимание. За мъжете е мъчно да завоюват тяхната отзивчивост. " Опитомяването " им е много мъчно, защото мъжете би трябвало да дават отговор на критериите им, а точно да са положителни във всичко. 
Лъв
Лъвиците, са извънредно значими в живота на мъжа. Те могат да подлудяват, да извърнат целия свят с главата надолу. Способни са да дадат незабравими страсти, само че в случай че решат, че не принадлежите на тях, могат и да ви опустошат.
Дева
 4 минуса на женствеността (част I) 4 минуса на женствеността (част I)
В актуалното общество апелите да върнем дамата към нейните корени наподобяват обидни, непопулярни и досадни за мнозина. " Е, какъв брой вре...
Основните качества на Девите са твърда настройка, откровеност и владеене на лична позиция. Според астролозите, те могат скрито да играят играта си. Ако мъжът търси жена освен за атрактивен външен тип, само че и за „ взаимен живот “,  Девите са идеални. 
Скорпион
Жените Скорпиони са буйни натури с отличен усет и огромна доза мистичност. Не всеки е в положение да завладее такива хора. Това е тяхната характерност.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР