През този пролетно-летен сезон красивите шалове с различни цветни принтове

...
През този пролетно-летен сезон красивите шалове с различни цветни принтове
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи как да носите красивия шал като топ през лятото

През този пролетно-летен сезон красивите шалове с разнообразни цветни принтове се завърнаха измежду трендовете, само че в онази междинна величина, която може да се употребява за освен това от фишу или като аксесоар за чанта. Онази, в която инфлуенсърите елементарно му откриха фешън приложение под формата на – един много гръмък метод да заместим шапката през лятото. И не приказваме единствено за дните на плажа, само че и когато са облечени с по-елегантни облекла, препускайки от ревю на ревю по време на Седмиците на модата.

 Стресирани и обезверени - младите китайци не устоят повече 10 авг 2022 | Би следвало това да е най-заможното потомство в цялата китайска история. Наследници на две генерации преди...
Въпреки че има и други способи да носите шала като аксесоар за коса, през днешния ден се фокусираме върху още една негова практична страна, а точно носенето му под формата на топ или даже бюстие, напомнящо на. За задачата още веднъж ви би трябвало междинен по величина шал, с цел да може да се реализира това увиване към бюста. Можете да го сгънете на две, като задачата е да се образува триъгълна форма, след което просто да го завържете откъм гърба, а начело се получава топ с асиметрична кройка.

Топ, който може да се комбинира с къси панталони от деним, с необятен панталон, даже и с права миди пола. Перфектна дреха и за някое горещо лятно празненство, към която можете да добавите за повече искра и може би високи токчета, според от мястото, на което отивате.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР