През този близо двумесечен период трябва да бъдете доста предпазливи.

...
През този близо двумесечен период трябва да бъдете доста предпазливи.
Коментари Харесай

Затишие пред буря - ретрограден Марс

През този близо двумесечен интервал би трябвало да бъдете много внимателни. В това време хората постоянно стават нетърпеливи, напрегнати, раздразнителни, импулсивни, пасивно-агресивни или склонни към разногласия и спорове. Самата планета дава мощ и експанзия, само че през ретроградния цикъл всичко това не е ориентирано на открито, а се насочва във вътрешността. Това значи, че ще стартираме да изпитваме подозрения и да се колебаем при вземането на каквито и да било решения. Когато гневът е ориентиран към себе си, той води до такива резултати като нервно напрежение, възмущение, меланхолия, незаинтересованост и даже параноя.

На психическо ниво дава на хората с изразен акцент на Марс в хороскопа, мощна напористост, умеене бързо да вземат решения, само че и по-бързо да губят задачата още при първото затруднение. От време на време у такива хора стартира да се натрупва вътрешна експанзия, която би трябвало да откри отдушник другояче човек ще стартира да получава контузии от личната си рязкост и неактуалност. Марс подхожда на главата, носа и мъжкия сексуален член. Управлява механизмите, колите, железата, металните предмети - ключове, принадлежности, хладно оръжие.

В интервала си на назадничавост Марс забавя всички процеси, също както и в природата, настава мъртвило пред стихия. Как работи още на хората? Сексуалната интензивност може да има пагубни последици. Преставаме да се доверяваме на себе си. Целите стават или неактуални или им отслабва мотивацията. Възникнат трудности, нещата не се получават по този начин както би трябвало. Като предписание битовата техника става сензитивна към разрушителната сила на Марс и стартира да се чупи и поврежда. Механичните устройства купени през това време, по-често от нормално се повреждат и претърпяват повреди. Исковете и правосъдните процеси, почнали при назадничав Марс имат постоянно свойството да се обръщат срещу ищеца. Агресията по-често се обръща срещу агресора.

Започнато мероприятие може да понесе ущърб от спор или заради неприязън. Пътуванията може да бъдат рискови. По времето на назадничав Марс зачестяват повече, в сравнение с нормално пътните произшествия, задържане на влакове и самолети. В този интервал е добре да анализирате всичките си дейности, не би трябвало да живеете импулсивно и да бързате. Нараства вероятността от болести и злополуки, изключително в случай че не забавите ритъма на живота си. Всеки опит за възобновяване на минали връзки обаче може да докара до нови разочарования. Какво не би трябвало да се прави? - Да се купува автомобил, да се купува битова техника, принадлежности, да се пътува и върви в командировка, да се стартира нов план или ново дело, да се стартира ремонт, строителство, да се прави преинсталиране на компютрите, да се организират надпревари.

Не започвайте нова работа, нов план или бизнес, нови интимни връзки, не поемайте непотребни опасности. Избягвайте вадене на зъби, планови хирургически интервенции, с изключение на, в случай че не са животозастрашаващи и незабавни. Какво може да се прави, към какво да се стремим?- Занятия по йога; бойни изкуства; медитации; дихателни техники; духовно развитие; подготовка на нови планове, направени на картон и хартия; оформяне на своите хрумвания благодарение на подръчни средства в миниатюра. Възможно е да си откриете грешките, които да ви принуждават да промените метода си или да измененията нещо.

Добро време да се върнете да поправите остарели проблеми и неточности, да довършите нещо стартирано. Чудесно време да погледнете на предишното от нова вероятност. Сега Космосът ни дава късмет да се отървем от импулсивността, да си почиваме и да се възползваме по-добре от тези препоръки. Всякакви импулсивни решения и дейности ще доведат до още по-големи проблеми, спънки и разочарования. Мисълта: „ Не копайте гроб другиму, другояче сами ще попаднете в него.”идеално подхожда за този интервал. По-засегнати от ретроградният Марс ще бъдат хората, които имат Слънце или Асцендент в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Трябва да са най-предпазливи и да се преценяват най-вече със препоръките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР