През тази седмица Анди Мъри ще направи официалното си завръщане

...
През тази седмица Анди Мъри ще направи официалното си завръщане
Коментари Харесай

Анди Мъри се завръща на корта с метална тазобедрена става и партньор до себе си

През тази седмица Анди Мъри ще направи формалното си завръщане на корта. През януари шотландецът игра на Аустрелиън Оупън - шампионат, който по това време изглеждаше като най-вероятно последният в кариерата му. След провалянето в пет сета от Роберто Баутиста Агут Мъри даже получи гала на корта, в която видя и видео, в което сътрудниците му му пожелават триумф в живота отвън професионалния тенис.

В съзнанието си обаче Мъри имаше други проекти. Той се подложи на интервенция за промяна на тазобедрената става с железна. В историята няма случай на тенисист, който е успявал да се завърне на корта и да играе на сингъл с железна тазобедрена става. Шотландецът обаче желае да се трансформира в първия подобен.

Неговото ентусиазъм и убеденост, че още веднъж може да играе професионален тенис се споделяше Боб Брайън. Единият от двамата братя, оформящи най-великото дуо в тениса на двойки, мина през същата интервенция и се завърна на корта. Играта на двойки обаче е по-щадяща тялото и изисква по-малко придвижване.

 Анди Мъри
източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР