През тази година Volkswagen отбелязва 20 години от пазарното лансиране

...
През тази година Volkswagen отбелязва 20 години от пазарното лансиране
Коментари Харесай

Volkswagen отбелязва 20 години на Phaeton с наследника, който никога не се случи

През тази година Volkswagen отбелязва 20 години от пазарното лансиране на флагмана си Phaeton и го прави по един извънредно забавен метод. Като ни демонстрира наследникът на автомобила, който е бил подготвен за въвеждане в продажба и който в никакъв случай не се случи.

От Volkswagen споделят, че Phaeton е извършил ролята си да бъде пилотен за компанията план и да сложи основата на други първокласни артикули от страна на компанията, включително Touareg и Arteon.

Решението за преустановяването на плана Phaeton е взето през 2016 година от управителния ръб на компанията, а като съществена причина за това се показва целта на марката във връзка с електрическата подвижност.

И всичко това в случай, че новият Phaeton (дължина 5.06 метра, шиирина 1.90 метра и височина 1.45 метра), обявен в този момент пред света с кодовото означение Phaeton D2, към този момент е бил подготвен.

"Фактът, че Phaeton D2 е изпреварил своето време може да бъде забелязан през днешния ден в детайли като извитият му екран, който беше плануван за наследника на Phaeton и който беше стартиран на пазара през 2018 година при Innovision Cockpit на Touareg ", разяснява Томаш Бачорски, отговарящ за интериора на плана по това време.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР