През следващото денонощие ще преобладава облачно време, в много райони

...
През следващото денонощие ще преобладава облачно време, в много райони
Коментари Харесай

Облачно с дъжд на много места в четвъртък

През идващото денонощие ще доминира облачно време, в доста региони с превалявания от дъжд, тук-там в Предбалкана и по високите западни полета - от дъжд и сняг. Значителни ще бъдат преваляванията тук-там, основно в източната половина от страната. Още през нощта вятърът ще се ориентира от север-северозапад, а денем ще е от север-североизток, най-вече сдържан. Ще нахлува леден въздух и ще застудее. Минималните температури ще бъдат сред 0° и 5°, в източните региони до 7°-8°; оптималните - сред 3° и 8°. В София минимална температура към 0°, оптималната - към 3°.

Над планините ще доминира облачно време и на доста места ще има превалявания, най-вече от сняг. Ще духа мощен вятър от север-северозапад. Максималната температурата на височина 1200 метра ще бъде към минус 1°, на 2000 метра - към минус 5°.

Над Черноморието ще е облачно, на доста места с превалявания от дъжд, обилни по количество. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури: 7°-9°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, с наклонност на увеличаване.

Слънцето изгрява в 6 ч. и 38 мин. и залязва в 18 ч. и 32 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 54 мин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР