През следващото денонощие атмосферата над страната ще се задържи неустойчива.

...
През следващото денонощие атмосферата над страната ще се задържи неустойчива.
Коментари Харесай

Утре ще вали, но в следобедните часове

През идващото денонощие атмосферата над страната ще се задържи неустойчива. През нощта на обособени, а денем още веднъж на доста места в страната ще има краткотрайни превалявания, основно в следобедните часове и до среднощ съпроводени с гръмотевици. Ще има условия за градушки. В обособени региони на Западна и Централна България ще има обилни превалявания. Ще духа слаб северен вятър. Максимални температури, най-вече сред 26° и 31°, в София към 26°.

Над планините също ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра – към 16°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Отново в следобедните часове ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места, основно по северното крайбрежие ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 28°-30°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 31.07.2018 слънцето ще изгрее в 06:17 часа и ще залезе в 20:48 часа. Продължителност на деня 14:31 часа.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР