През следващите дни температурите постепенно ще се повишат. Във вторник

...
През следващите дни температурите постепенно ще се повишат. Във вторник
Коментари Харесай

Край на лятото ли? Вижте какво време се задава!

 През идващите дни температурите последователно ще се покачат. Във вторник и сряда ще бъде най-вече слънчево, с раздрана, най-вече висока, в сряда след обяд над западните региони - и междинна облачност. Първия ден ще духа слаб до сдържан източен вятър, през нощта ще отслабне, тук-там и ще стихне, а в сряда ще се ориентира от юг-югоизток.

В четвъртък преди обяд също ще бъде най-вече слънчево, след обяд над Западна България ще се развие купеста облачност, по-значителна в планините; на обособени места там ще превали. В петък ще бъде най-вече слънчево, с купеста облачност към и след обяд, без превалявания. Ще духа слаб южен вятър и оптималните температури в по-голямата част от страната ще са близки до 30°.

В събота ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и след обяд в Западна България тук-там ще превали и прегърми. В източната половина от страната вятърът от юг ще се усили, а по-късно след обяд в Дунавската низина ще се ориентира от запад. Ще стартира и намаляване на температурите. В неделя ще има променлива облачност, вероятността за превалявания е дребна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР