През следващата седмица спортната телевизия b1b.box TV ще предложи на

...
През следващата седмица спортната телевизия b1b.box TV ще предложи на
Коментари Харесай

Волейбол, баскетбол, хандбал и футбол в ефира на b1b.box TV следващата седмица

През идната седмица спортната телевизия b1b.box TV ще предложи на своите почитатели богата стратегия, включваща срещи от efbet Супер Волей, Българска баскетболна лига (ББЛ), Купа на България по хандбал и шампионата по футбол при дамите.

13.03 – 18:00 efbet Супер Волей 
Oтборите на Черно море и Хебър ще закрият 19-ия кръг в НВЛ при мъжете. Шампионите ще търсят наложителен триумф против неуверения в последно време отбор на варненци. 

14.03 – 21:30 ББЛ 
В Западната А група на ББЛ за мъже - отбора на Енигма Фойерверк се бори да попадне в топ 8, само че против един от водачите Спортист Своге възможностите му не са огромни. 

15.03 – 21:20 ББЛ 
Макар и без осъденият си треньор Георги Младенов лидера в район Запад А Миньор 2015 надали ще има усложнения против новобранеца в групата - Волтрон. 

16.03 – 19:30 ББЛ 
В борбата на новаците в Западния район Спартак (Сандански) и Левски София 2022, ще се срещнат в директен конфликт, с цел да си обезпечат място в плейофите. 

17.03 – 18:00 efbet Супер Волей 
В дербито на 20-ия кръг състава на Нефтохимик приема ЦСКА, като крайният излаз от мача е непредвидим, само че пък залога е голям – първото място в класирането. 

18.03 – 14:00 Директива за птиците футбол жени 
В 15-ия кръг на женското ни футболно състезание Етър посреща Севлиево лейдис, като и двата отбора са съседи в средата на класирането и имат идентичен точков актив. 

18.03 – 16:00 Хандбал 
В полуфиналите от шампионата за Купата на България по хандбал при мъжете един против различен ще се изправят тимовете на Пирин (ГД) и Локомотив (ГО), а домакините на конкуренцията Шумен излизат против Спартак (Варна). 

18.03 – 18:00 efbet Супер Волей 
В борбата на новобранците в мъжката ни волейболна Суперлига тимовете на Славия и Марек ще дефинират, кой ще изпадне непосредствено и кой ще играе плейаут. 

19.03 – 12:00 и 14:00 Хандбал 
Първи в разногласието за третото място в шампионата, в “Арена ” Шумен ще се срещнат изгубилите първите мачове, а незабавно по-късно е огромния край за скъпия трофей сред спечелилите в полуфиналните дуели. 

19.03 – 18:00 efbet Супер Волей 
Една от приятните изненади в мъжкия волейболен хайлайф отбора на Берое, ще се опита да вземе реванш за домакинската загуба в първия мач през есента против раздираният от проблеми състав на Монтана.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР