През следващата година бюджетът за отбрана ще бъде не по-малко

...
През следващата година бюджетът за отбрана ще бъде не по-малко
Коментари Харесай

Тагарев : Бюджетът за отбрана ще е над 2% от БВП и ще позволи инвестиции във военни болници

През идната година бюджетът за защита ще бъде не по-малко от 2 % от Брутният вътрешен продукт. Това не се е случвало от дълго време и ще разреши да влагаме освен в армията, само че и в 3 от военните лечебни заведения. Това съобщи министърът на защитата Тодор Тагарев в Сливен.

Той участва на честванията на 100-годишнината на Военната болница в града. Министър Тагарев откри и ремонтираното инфекциозно поделение на лечебното заведение. Освен повсеместен ремонт, са сменени дограми и е актуализирана фасадата. " Доказали сте,че умеете да работите и може да разчитате на поддръжката на МО. Надявам се да се превърнете и в желано лечебно заведение и за гражданското население ", с тези думи се обърна министърът към военните лекари. 

" Това, че по време на пандемията бяхте опора освен на военнослужещите, само че и на цялото население на Сливен демонстрира, че сте подготвени за работа при някакви условия. Ние военните медици постоянно се готвим за дейности в изискванията на война. Вие доказахте, че сте подготвени. Благодаря за работата и професионализма “, съобщи по време на церемонията генерал–майор Венцислав Мутафчийски, шеф на ВМА.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР