През седмицата важна роля ще играят звездни фактори с възможност

...
През седмицата важна роля ще играят звездни фактори с възможност
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 20 до 26 ноември

През седмицата значима роля ще играят звездни фактори с опция за възстановяване на общуването и l предаването на информация, на познания.За страдание, в отрицателна посока.Тяхното влияние ще се регистрира по скалата от недоумение, неточности, цялостно неразбирателство.

От друга страна, са вероятни механически проблеми с телекомуникационните връзки. Хората ще си приказват на разнообразни езици и постоянно следствие ще са провали на срещи, съглашения, анулация на контракти.

Трудните дни от интервала са 20, 21 и на 25 ноември.

Овен – Дните ще са изключително натоварения, само че това няма да ви направи впечатение, защото сами натискате педала на газта. Търсите провокации в работната среда и провокирате близките да ви подкрeпят.

Телец – Вие имате шанс през седмицата. Не се безпокойте, в случай че в един миг се получат разминавания. Обстоятелствата са на ваша страна. Дайте всичко от себе си в работата на 20 и на 21 ноември. Ще останете доста удовлетворени.

Близнаци – Време ви е да реализирате промени там, където вашите старания са най-интензивни. По всичко наподобява, че старите избавителни пояси не правят работа. Търсете опция да е прехвърлите към нови професионални крайбрежия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР