През повечето време можете да разберете кога връзката, в която

...
През повечето време можете да разберете кога връзката, в която
Коментари Харесай

Четири невербални улики, че връзката ви е към края си

През множеството време можете да разберете по кое време връзката, в която сте, ще завърши напълно скоро...

Независимо дали нещо е предизвикало раздялата или любовта просто е избледняла с времето, нормално има признаци, че сътрудникът ви към този момент не взе участие във връзката.

За страдание, тези знаци не постоянно са вербални. По-скоро може да са фини промени в езика на тялото, които предизвестяват за неизбежното делене.
ВИНАГИ обръщайте внимание на тези сигнали преди връзка
Когато почувствате, че сте подготвени да извършите идната стъпка на с колегата си, осъзнаването на това какъв брой сте съвместими е от реша...
Прочети повече
За да научите какви знаци да търсите, специалисти разказват четири невербални улики, за които те допускат, че не е толкоз елементарно да забележите. Според тях, най-важният сигнал е смяна в невербалните знаци. И тъкмо там би трябвало да се съсредоточим.

Ако знаете какво е обикновено, щастливо и здравословно в една връзка, когато нещата се трансформират, даже дребни промени в невербалните знаци могат да бъдат разкриващи.

Първо и едно от най-важните неща, които би трябвало да имате поради и един от главните правила на езика на тялото е, че отивате към това, което харесвате и се оттегляте или бягате от това, което не харесвате. И това е напълно естествено да го вършиме.

Ако в миналото е било обикновено сътрудникът ви да се навежда напред, до момента в който говорите - а това е здрав знак в една връзка - и в този момент той се отдалечава обратно или изобщо се пробва да избяга, когато се приближавате, това може да е знак, че нещо не е наред във връзката.

Второто доста значимо нещо е да се преценявате с времето, което прекарвате дружно и това, в което сте разграничени.
9 признака на нещастната връзка
Имате връзка, само че не се чувствате щастливи. Чудите се къде е казусът и по какъв начин да го решите. Понякога даже не забелязвате проблем. Ето няк...
Прочети повече
Въпреки, че е обикновено графиците в актуалния живот да са много натоварени и за двамата, двойките би трябвало да желаят да прекарват времето си дружно. Ако това се промени, трансформирайки се в нещо от рода на „ довечера ще се прибирате по-късно или на следващия ден ви се желае да отидете на работа по-рано “ и няма друга „ външна причина “, съгласно психолозите е време на си изясним нещата с колегата в един прям и сериозен диалог.

Трети вероятен знак е неналичието на какъвто и да е контакт с очите. 

Основно, когато някой те обича, той обича да те гледа. Ако има неочаквана смяна в това държание и сътрудникът ви по всевъзможен метод се пробва да не реализира зрителен контакт с вас, до момента в който разговаряте, по време на вечеря, до момента в който правите вечерните процедури преди лягане, това не е добър знак.

И най-после, докосването е мощен комуникатор. Ако сътрудникът ви преди е обичал да се държите за ръце, да се прегръщате даже и без причина, само че внезапно към този момент не се интересува от физически контакт, тялото му може да ви споделя нещо, което не е споделил устно.

Независимо дали се прави умишлено или не, невербалните знаци могат да бъдат значим знак за здравето на връзката ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР