През последното десетилетие начинът, по който слушаме музика, се промени

...
През последното десетилетие начинът, по който слушаме музика, се промени
Коментари Харесай

Как децата слушат музика в наши дни

През последното десетилетие методът, по който слушаме музика, се промени фрапантно. И в случай че желаеме да сме в крайник с времето или най-малкото подрастващите да не ни гледат необичайно, когато вместо блутут колонка им подарим грамофон, е хубаво да сме осведомени за методите, по които те избират да слушат музика.

Нека стартираме с два съвета, които наложително би трябвало да спазвате, в случай че сте решили най-накрая да зарадвате детето с музикален подарък.
Не подарявайте грамофонВие сте горделив родител, слушате си старите плочи (отчитате обстоятелството, че те имат своето възраждане), стоите си на дивана сред двете тонколони и си припомняте за отминалите си юношески години. Искате да споделите тези мигове със своя правоприемник и му избирате най-хубавия грамофон. Детето ви поглежда необичайно, поклаща глава и си пуска музика от телефона, за ваш откровен смут.

Не подарявайте уредба без вход за USB и блутутИмате доста дискове, даже сте подарили на детето няколко, които ви се повтарят. Време му е да си има лична уредба в стаята си, нали по този начин? Подарявате му я, казвате му какъв крепък басов тон вадят тонколоните, преглъщайки гордо обстоятелството, че от тях ще звучи най-вече Еминем, а не да вземем за пример Дийп Пърпъл. Детето взима флашката и стартира да търси входа за нея. За блутут връзка даже и не пробва, единствено ви благодари и поставя аквариума върху тонколоните.

Свикнете с обстоятелството, че младежите одобряват музиката като даденост, че e на всички места и в общия случай за нея даже не се заплаща.
Тя се слуша най-вече за развлечение, постоянно като декор на клипове или други неща, които дребните правят в този свят на преинформираност и недостиг на вниманието. Трябва да знаете, че за положително или неприятно, времената когато се слушаше само и единствено музика, са от дълго време отминали.
А какво да подарим?И с цел да не слушат некачествения тон, приближаващ от телефона или преносимия компютър, е удачно да им подарим колонка с блутут. Например WONDERBOOM на Ultimate Ears от една страна ще ви изненада с плътния си и мощен басов тон, а от друга с това, че с изключение на качество, тя предлага и голяма доза развлечение. С учудване ще видите по какъв начин детето ще я пусне във водата или вземе със себе си във ваната, до момента в който се кисне в нея. Ще я метне от метър височина на пода и ще се смее на ужасената ви физиономия. Да не приказваме какво ще стане когато се окаже, че синът на най-хубавия ви другар има същата колонка. Те ще ги свържат и дано купонът стартира в този момент, на който, съжаляваме, вие не сте поканени…

WONDERBOOM може да се носи комфортно на всички места, тъй че когато пътувате дружно, карате колела или пък даже катерите връх, може да слушате музика. И в случай че желаете да сте в действителност на равнище със своето дете, а не останка от отминала ера, това е извънредно сполучлив избор. Какво по-хубаво от това вместо снизходителна усмивка, да го чуете да възкликва „ Уау, че крепко! ”и да набере телефона на своя другар, с цел да се похвали какво е получило одеве.
И по този начин – касетите умряха, дискове към момента се купуват, а плочите се завръщат със страшна мощ. Но едва ли някой от по-старото потомство изобщо си е представял, че с едно кликване може да има достъп до цялата музика на света, пък било и то на норвежки авангардист, записвал в пещера. Е, това са времената и децата, като се изключи че желаят да слушат музика на всички места, желаят и да се забавляват. WONDERBOOM им дава всичко това.



Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР