През последните седмици Преслава споделя доста кадри от своите задгранични

...
През последните седмици Преслава споделя доста кадри от своите задгранични
Коментари Харесай

Преслава направи огромен гаф в Истанбул

 През последните седмици Преслава споделя много фрагменти от своите задгранични пътувания. След италианската столица Рим пристигна ред на Истанбул.

По всичко проличава, че певицата си прекарва ужасно и глези сетивата си. В ежедневните Инстаграм истории на добричлийката се редят забележителности, маси отрупани с вкусотии, зашеметяващи гледки от Босфора и златни съкровища от музеитe.

Един характерен кадър обаче притегля вниманието, написа ЛайфОнлайн. И в случай че беше единствено фотографията, нямаше да има никакъв проблем, само че текстът към фотоса, който певицата е добавила си е същински гаф.

Скандалното стори демонстрира арт апаратура отдадена на дамите жертви на домашно принуждение и изгубили живота си при такова. Тя представлява 440 чифта обувки висящи от фасадата на постройка в Истанбул. Туристи от целия свят вадят телефоните си и снимат на пръв взор нормалния контрастност в архитектурата на мегаполиса.

Обувките са дамски, само че мотивът не е нито радостен, нито мотив за празник. Става дума за принуждение, а 440 е броят на дамите, убити от съпрузите си през предходната година в Турция.

Преси щракна инсталацията и въодушевено написа върху фотографията " Обувки да искаш “, а текстът бе съпроводен от хилещ се емотикон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР