През последните седмици броят на заразените с коронавирус в Италия

...
През последните седмици броят на заразените с коронавирус в Италия
Коментари Харесай

Италианци: Коронавирусът не е шега, не го подценявайте!

През последните седмици броят на инфектираните с ковид в Италия фрапантно се усили, като по последни данни те са над 31 000 индивида. В резултат на това лечебните заведения са претъпкани, всички магазини, изключвайки супермаркетите и аптеките, са затворени, а хората в някои градове могат да излизат от домовете си само със особено позволение. Италианците желаят хората по света да знаят, че всички тези ограничения можеха да бъдат избегнати.
Екип от актьори в Милано, кръстил се A THING BY, показа видео в YouTube, което включва техни сънародници и какво биха споделили на себе си преди 10 дни за ковид.
" В момента би трябвало да си стоим у дома, а осъзнавахме, че би трябвало да създадем нещо за обществото в тези тежки времена, по тази причина ни хрумна тази концепция, за която не трябваше да напущаме домовете си ", сподели Олмо Паренти, режисьор и част от A THING BY пред businessinsider.
Много от хората, които вземат участие в клипа, споделят, че биха желали да бяха възприели нещата по-сериозно и да бяха послушали рекомендациите за обществена изолираност.
" О, това е единствено грип... Чакай, може би е нещо по-лошо.... Не знам. Ние го възприехме като нещо нищожно ", споделя жена във видеото.
" Не може да е толкоз зле. "
" Преди даже се надсмивах на хората, които носеха маски... Отидете и си купете! "
" Видяхме тревожни клипове от Франция и Съединени американски щати на хора, които не възприемат обстановката съществено. Проблемът е доста по-сериозен от това, което светът мисли. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР