През последните няколко дни социалните мрежи бяха взривени от рязка

...
През последните няколко дни социалните мрежи бяха взривени от рязка
Коментари Харесай

Ето каква е истината за мистерията кемтрейлс

През последните няколко дни обществените мрежи бяха взривени от внезапна вълна от изявления за така наречен кемтрейлс в небесата ни. 

Редица консуматори разгласиха фотоси на кондензационни следи от самолети, съпроводени с текстове, които варираха от почтено задаване на въпроси за какво небето наподобява по този начин до безапелационни констатации, че това са целенасочени пръскания с разнообразни субстанции, измежду които ковид, бактерии, химически детайли и химически съединения за да влошат здравословното ни положение. 

Оказва се, че по никакъв начин не са малко хората, които имат вяра в конспирации по какъв начин следите, оставяни от самолети в действителност са част от демоничен скрит план за бавното ни и трудно заличаване.
 „ Виждате новия вид на ковид. Изчакаха изборите и започнаха да го популяризират. Виждам, че към момента има " умници ", който не имат вяра, че ни пръскат сякаш сме мишки... Споделете фотоси на небето над обитаемоте места, където живеете, апелирам! Бъдете осъзнати и здрави! “, бе единствено една от стотиците изявления, в съответния случай от профила на потребителя Таня Георгиева.

Голяма част от вярващите в пагубния план на кемтрейлс пък не се осмеляваха на свои изявления, само че разясниха под всяка такава и оборваха опитващите се да обяснят, че в явлението няма нищо рисково.

Българинът Марио Бакалов е единственият български водач, работещ за „ Луфтханза “. Той удостовери, че в действителност кемтрейлс е напълно обикновено физично събитие. Кемтрейлс съставлява изкуствени продълговати и продължителни облаци, състоящи се от кондензирана и по-късно замръзнала водна пара и остатъците от изгорен керосин.

Един от най-важните фактори за образуването на тези следи е температурата на въздуха и неговата мокрота, отбелязва Бакалов. Той разяснява, че тя би трябвало да е под минус 40 градуса. Такива условия има над 8-километрова височина, където нормално летят пътническите самолети.

Оказва се, че моторите на самолетите бълват съществено количество въглероден диоксид и фини прахови частици. Тази композиция при срещата си с ледения въздух на 10 000 метра височина кондензира под формата на дребни ледени кристалчета с бяла разцветка.
Няма магия, няма интрига, няма пъклени проекти, безапелационни са освен водачи, а и експерти.
Непостоянната природа на тези следи се дължи на вариациите на мокрота и температура в разнообразни сектори от атмосферата, през които самолетите минават.

Освен към всичко останало, експертите се сплотяват към едно – всички, вярващи, че тези следи са някаква интрига, се нуждаят от психологична помощ.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР