През последните няколко дни най-отчетливо станахме свидетели на едно уродливо,

...
През последните няколко дни най-отчетливо станахме свидетели на едно уродливо,
Коментари Харесай

Марешки: Заставаме зад справедливото искане на българския народ за оставка на Валери Симеонов

През последните няколко дни най-отчетливо станахме очевидци на едно уродливо, изродено присъединяване във властта. Всички майки на всички деца са свети и никой няма право да се държи по този метод. Абсолютно изрично заставаме зад справедливото искане на българския народ за оставка на Валери Симеонов. Това съобщи от трибуната на Народното събрание водачът на партия Воля Веселин Марешки.

Той означи, че единственият човек, който е застанал зад Симеонов е бил другият вицепремиер Каракачанов. „ Затова ние желаеме оставката и на двамата “. „ В началото на мандата дадохме доверие на държавното управление по волята на българските жители. Година и половина по-късно самият Каракачанов сподели, че нищо не са свършили и би трябвало да стартират да работят. Сега ли се сетихте, той мандатът свърши. Ние бяхме подведени, че структурата на държавното управление са не имената, а прогрмата. Няма ли почтени хора, които да застанат на тези позиции? Защо в случай че тези двамата бъдат изключени от властта, държавното управление ще падне? “, пита се Марешки.

Той разясни, че в това Народно заседание Воля няма да взе участие в ръководство. „ Ние сме една от партиите, които със лична визия са се показали пред българския народ и са били определени. На Каракачанов ще му кажа, че не всички са уродливи кариеристи, които са подготвени да слагат на тествания ползите на българския народ, с цел да се закрепят на власт “, сподели Марешки и прикани премиера да в профил двамата вицепремиери.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР