През последните месеци, Ирина Шейк все по-често бяга от папараците,

...
През последните месеци, Ирина Шейк все по-често бяга от папараците,
Коментари Харесай

Ирина Шейк бременна с второ дете?

През последните месеци, Ирина Шейк все по-често бяга от папараците, а когато я уловят, тя нормално е в компанията на брачна половинка си Брадли Купър и едногодишната им дъщеричка Леа.

В началото на предишния месец, двамата се нанесоха в голямо имение, което Брадли подари на Ирина, с помощта на присъединяване му във кино лентата “Роди се звезда”, където си партнира с Лейди Гага.

И до момента в който всичко изглеждаше като съвършеният холивудски филм, се оказа, че нещата сред тях не са толкоз розови – разнесоха се клюки, че Ирина и Брадли не са щастливи и евентуално ще се разделят. Причината? Докато артистът се е отдал на духовният живот, 32-годишният модел избира да излиза и да се забавлява с другари.

Най-актуалните й фотоси обаче демонстрират друго. Ирина е съвсем непрекъснато със фамилията си, а методът й на обличане разсънва подозрения, че двамата с Брадли още веднъж ще стават родители. Руският супермодел носи доста необятни облекла и чанти, които прикриват корема й.

Не на последно място, папараци са я уловили да се прибира в новата си къща, носейки бебешко кошче, което би било прекомерно малко и тясно за едногодишната й щерка.

В галерията ще откриете фотосите на които Ирина е с пола, която несъмнено демонстрира оформящо се коремче.

Снимка: Profimedia

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР