През последните месеци Dropbox направи редица подобрения в една голяма

...
През последните месеци Dropbox направи редица подобрения в една голяма
Коментари Харесай

Мобилното приложение на Dropbox предлага нови опции



През последните месеци Dropbox направи редица усъвършенствания в една огромна част от своите услуги. Най-новите промени засягат приложенията за iOS и Android, които към този момент разполагат с нови функционалности, улесняващи синхронизирането на информацията сред потребителите и техните екипи.

Първата нова алтернатива разрешава да виждате всеки, който е разглеждал, редактирал и споделял файлове от вашия Dropbox. Ако някой показа вашия документ, то вие ще разберете тъкмо до кого е бил изпратен. Тази информация съществуваше в уеб версията на Dropbox, само че компанията прецизира, че цялостната видимост на активността по файловете на мобилните устройства е алтернатива, която потребителите от дълго време са желали.

Прочетете още: Основни стъпки за цялостна онлайн анонимност

Освен това Dropbox обновява и своята система за мнения за iOS, тъй че разглеждането и отговарянето на известия да става доста по-лесно. Когато се преглежда файл, автоматизирано в дъното на екрана ще се появява поле за текст. Когато се вкара известие, то ще излиза като коментар към файла, вместо да би трябвало да се отива към обособен аспект само за оставяне на мнения. От компанията прецизират, че шерването на файлове през приложението ще бъде доста по-ясно и очевидно в този ъпдейт.

В допълнение Dropbox за iOS към този момент предлага по-добър метод да се преглеждат видео клипове и фотоси. Новата алтернатива Gallery view демонстрира файловете по същия метод, както се виждат в приложения като Гугъл Photos или iOS photos.

Нито една от тези промени не е изключително огромна, само че днешните усъвършенствания дружно със скорошното възобновяване на началния екран, показващ обичаните файлове и известията, би трябвало доста да улесни намирането на наличие. Dropbox също по този начин добави функционалност drag-and-drop за iPad. Когато се вземе всичко това под внимание, то може да се каже, че това е най-големият мобилен ъпдейт, откакто компанията добави опцията за сканиране на документи преди съвсем две години.

Потребителите могат да изтеглят новото приложение от Apple App Store и Гугъл Play през днешния ден, като опцията за интензивността по файловете към момента не е налична за Android, само че се чака скоро да бъде.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР