През последните месеци 18-годишната Бет Мартин от графство Ланкашир тренирала

...
През последните месеци 18-годишната Бет Мартин от графство Ланкашир тренирала
Коментари Харесай

18-годишна британка остана в шок, когато разбра, че болките в корема й са от...

През последните месеци 18-годишната Бет Мартин от графство Ланкашир упражнявала интензивно, с цел да стане част от граничните войски на Англия. Затова и новината, че чака бебе, за нея била като гръм от ясно небе, написа The Sun.

На една от следващите тренировки Бет се почувствала зле. Последните три дни я мъчели свиреп болки в корема, имала гадене и конвулсии, само че си обяснявала неразположението с неприятна храна. При един от най-силните пристъпи момичето отишло в медицинския център. След прегледа фелдшерът извикал незабавно кола за спешна помощ, тъй като се оказало, че Бет има контракции.



Патриша мислеше, че има хранително натравяне, само че истината бе повече от шокираща

През целия път до болничното заведение 18-годишната британка била в лек потрес. Тя нямала никаква визия, че е бременна. В последно време била качила няколко кг, чувствала се изтощена, само че мислела, че това се дължи на тежките тренировки. А когато една от колежките й загатнала, че може да е бременна, Бет доста се обидила.

Младата британка родила момиченце, което кръстила Мейзи.



Алисън влезе по неотложност в болница поради камъни в бъбреците, само че когато я видяха на ехограф, лъсна шокиращата истина, че... (СНИМКИ)

„ Фелдшерът незабавно ми сподели, че съм бременна. В този миг имах контракции от 69 часа. А по-късно имах единствено седем часа, с цел да осъзная, че скоро ще стана майка”, споделя Мартин.



Хана бе опустошена от новината, че страда от неплодородие! 8 години след страшната новина обаче се случи същинско знамение и... (СНИМКИ)

Бебето в действителност било огромна изненада за младото момиче. През цялата бременност то изглеждало едва и нямало стомах. Тестовете за бременност, които два пъти си правила, пък били негативни.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР