През последните години здравният туризъм в Турция стана много популярен,

...
През последните години здравният туризъм в Турция стана много популярен,
Коментари Харесай

Естетичните процедури в Турция: Да изберем ли посредник?

През последните години здравният туризъм в Турция стана доста известен, изключително в естетиката и ринопластиката, която е измежду най-често осъществяваните козметични процедури в света.

Турция е една от дестинациите, където доста хора избират да си създадат интервенции поради висококачествените медицински услуги, които са разполагаем там, както и поради конкурентните цени.

Ринопластика

Когато става въпрос за ринопластика, е значимо да се има поради, че това е здравна процедура, която изисква профилирано образование и опит от медицинския личен състав, тъй като структурата от меки тъкани, хрущяли и кости би трябвало да се моделира извънредно точно, с цел да се построи новия нос.

Основните провокации са две - да се резервира носното дишане, което е главната функционалност на този орган, както и вярното зарастване на новия нос - развой, при който не постоянно може да се реализира 100-процентов надзор.

Поради тази причина една от главните задания на хирурга е да извърши ринопластиката, тъй че да наложи следващ надзор върху възобновяване и зарастването на новосфомирания нос. Страната има доста квалифицирани хирурзи и клиники, които оферират качествени услуги на конкурентни цени.

Други известни естетически процедури в Турция са корекциите по тялото, дентални корекции, както и присаждането на коса.

Посредник за медицински туризъм в Турция

За да извършите визитата си по-лесно и безпроблемно, най-разумно е да се обърнете към медиатор за медицински туризъм в Турция, поучават от VIA Agency. Това са хора, които познават добре всички клиники, качеството на услугите и лекарите, които оперират. Посредникът е експертът, който ще ви помогне да организирате визитата си в Турция и ще се погрижи за всички елементи, свързани с интервенцията. Той ще ви предложи пакетни предложения, които включват всички нужни услуги - от резервация на хотел, до превоз до клиниката и съпровождане на място.

„ Важно е да изберете добър и благонадежден медиатор, който да ви даде качествени услуги и да подсигурява сигурността и удобството ви по време на визитата “, поучава  Велина Смет от “Medical adviser ”.

„ Турция е известна с доста добре подготвените и квалифицирани лекари и хирурзи, които правят интервенции на носа с огромна точност и внимание към детайлите “, споделя Велина Смет, която работи с доктор Бахадир Байкал – експерт с над 8000 осъществени интервенции.

Когато избирате медицински консултант е значимо да се консултирате и по отношение на възстановителния интервал и комфорта след дадена интервенция или процедура, поучава още специалистът.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР