През последните години се работи безапелационно срещу контрабандата. Това са

...
През последните години се работи безапелационно срещу контрабандата. Това са
Коментари Харесай

Борисов заплаши търговците на горива с арести и солени глоби

През последните години се работи безапелационно против контрабандата. Това са стотици милиони повече в бюджета. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов на представянето на резултатите от четвъртото тримесечие на 2018 година за трендовете и равнищата на противозаконна търговия с цигари от изследването на празните опаковки.

"Арести, затваряне на обекти и солени санкции – това се случи с някои от огромните играчи в сивия бранш на търговията с цигари и алкохол и същото чака тези, които не съблюдават законите в горивния бизнес ", закани се министър председателят и акцентира, че за интервала 2014-2019 година приходите от алкохол, цигари, месо и захарни произведения са се повишили с 50% до 43,9 милиарда лева

Борисов регистрира, че много се е направило през годините в битката с контрабандата, което е помогнало за увеличение на заплатите в разнообразни браншове.

„ Тези, които не се съобразиха в цигарената сфера са в арестите, в алкохолния бизнес – в арестите. Толкова сполучливо работят службите – моят най-колегиален съвет към всички е да си приведат на 100% бизнеса в бяло”, акцентира Борисов.

Премиерът акцентира, че политическата воля е налице. Той е удовлетворен от стотиците милиони постъпили в хазната. Утре Борисов има работно заседание с регионалните дирекции.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР