През последните години се наблюдава нова тенденция във фитнес индустрията

...
През последните години се наблюдава нова тенденция във фитнес индустрията
Коментари Харесай

Новата тенденция във фитнесa: Oт обикновени тренировки към цялостен отговор за здравето

През последните години се следи нова наклонност във фитнес промишлеността в световен мащаб – отдалечаване от обичайните зали за подготовка и доближаване към холистично здраве и уелнес. Все повече хора търсят услуги, които дават отговор на всичките им потребности, освен физическа форма, само че и психическо и здравословно благоденствие.

По света придвижването към повсеместен уелнес към този момент навлиза в така наречен мейнстрийм и стотици милиони хора залагат не на съвършеното тяло или, в диаметралност, съвършения празненство живот, а на съвършеното здраве, постижимо посредством съответна здравна грижа, тренировки и диета. У нас пионер в този тренд е българската верига от начин на живот клубове – Pulse. Освен спорт и спа релакс, Pulse разрешава на клиентите си да изберат измежду голяма гама спомагателни услуги, които са подобаващи за тях. Независимо дали става дума за тренировки под управлението на личен треньор, масаж за облекчение на мускулното напрежение, правене на хранителен режим, обезпечаване на здравословна храна на място или за у дома, Pulse има какво да предложи на всеки.

От началото на тази година компанията продължава пътя си с налагането на най-хубавите международни практики у нас, с нов вид участие с включено здравно обезпечаване – Pulse Max. Възползвайки се от него, клиентите освен получават достъп до съвременно фитнес съоръжение, СПА центрове и многообразие от групови занимания, само че също по този начин влагат в своето здраве с спомагателен бонус 1000 лева за здравна поддръжка когато и където им е нужна. Pulse Max е страхотна опция за клиентите да подобрят изцяло метода, по който наподобяват и се усещат по доходоносен за тях метод. Инвестирайки в участието си в клуба, те получават бонус, чиято стойност (1000 лева.), е по-висока от цената на самия фитнес абонамент и може да бъде употребен за разнообразни здравни услуги. Pulse Max е отражение на изменящите се полезности и цели на обществото и е отговор на възходящото търсене на разнородни здравни и уелнес благоприятни условия.

Все повече хора мислят освен за това по какъв начин наподобяват, само че и за това по какъв начин се усещат, за което здравето играе основна роля. Това не се показва единствено в посещаване на фитнес залата за един час дневно, само че и в грижа за себе си по холистичен метод и намиране на баланс. Pulse Max разграничава Pulse от другите фитнес вериги в България, отличавайки го като бранд, който не просто следва трендовете, а ги постанова.

Новата посока на развиване във фитнес промишлеността е отражение на изменящите се цели и полезности на обществото. Хората са все по-наясно с нуждата да се грижат за себе си по повсеместен метод и търсят услуги, които дават отговор на тази потребност. Pulse Max дава отговор на потребителското търсене на повече уелнес, за сметка на елементарни тренировки. Нововъведението е само по рода си у нас и е единствено началната крачка към цялостното здравно обслужване от Pulse. Ръководството на най-голямата верига от начин на живот клубове в България, възнамерява напълно скоро и разкриване на Pulse Clinic –  място, където персонализираните грижи, превантивната медицина и стремежът към по-добра визия се срещат.

Услугата Pulse Max се извършва в колаборация с FiHealth.



Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинPulse фитнес промишленост уелнес ПоследниНай-четениКомпании 108 Новата наклонност във фитнесa: Oт елементарни тренировки към повсеместен отговор за здравето Имоти 52 Напълно подготвени жилища – новият шлагер на българския пазар Компании 92 Един от най-големите активистки фондове влиза в Salesforce Енергетика 164 Ефективни ли са западните глобите против съветските нефт и газ? КомпанииОбновена 24984 Цялото произвеждане на шоколад NuCrema се мести в Костинброд Любопитно 9866 Кои са най-евтините страни за живот и работа в Европа Компании 9458 Какво следва: 2023 година и жилищният пазар от висок клас в България Личности 7730 Провинциалното момче, което построи империя от първокласни марки Всички новини10:59 Енергетика 108 Ефективни ли са западните глобите против съветските нефт и газ?Още от КомпанииВиж всички
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР