През последните дни изглежда, че се случва драматично събитие в

...
През последните дни изглежда, че се случва драматично събитие в
Коментари Харесай

Майката на Сузанита проговори за раздялата ѝ с бащата на бебето

През последните дни наподобява, че се случва трагично събитие в живота на бъдещата майка Сузанита. Дъщерята на Орхан Мурад, която нашумя със скандалното си държание в дейния си певчески интервал, е в очакване на първата си рожба от спортиста Марк Славов, с който до момента знаехме, че живее на фамилни начала във Финландия. Сузанита даже беше споделила, че възнамерява да роди там, вместо в България.

Но от няколко дни като че ли се е случила непредвидена смяна, тъй като певицата е изтрила всички фотоси с Марк и неуморно разгласява сторита, в които приказва за човешките полезности и слуша тъжни, любовни песни. Тя побърза да успокои почитателите си, като пусна фрагменти с бременното коремче и съобщи, че бебето е добре. Но от Марк няма и диря. Дали двамата в действителност са се разделили, макар че чакат първото си дете? На този въпрос отговори майката на Сузанита, Шенай, пред "България през днешния ден ".

"Сузанита не е късала, нито се е разделяла с гаджето си Марк. Заедно са. Няма по какъв начин да се разделят, изключително като чакате дете. Нещо са се скарали. Ядосали се. И Сузанита е махнала фотосите си с него. Това са естествени неща в една връзка. Не може всичко да е цветя и рози. Всеки е имал фамилни проблеми. Сузанита работи импулсивно ", споделя Шенай.

В една от последните си изявления Сузанита затвърди още повече усещането, че се намира в сложен интервал, защото за пръв път се закани обществено, че готви сериозен удар против татко си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР