През последните дни 34-годишният Шая Лабъф е във всички медии,

...
През последните дни 34-годишният Шая Лабъф е във всички медии,
Коментари Харесай

Нетфликс отряза Шая Лабъф от Оскарите

През последните дни 34-годишният Шая Лабъф е във всички медии, свързани с шоубизнеса. Но ако предходната седмица повода бяха обвиняванията досегашната му другарка, а през уикенда - новият разказ на артиста с 26-годишната Маргарет Куейли (Тарантино сподели незабравимо мръсните ѝ стъпала в „ Имало една време в… Холивуд “), тази седмица повода е обвързвана с филмовата му кариера.

По всичко проличава, че стрийминг компанията Netflix е трансформирала мнението си по отношение на номинирането на Лабъф за идните награди на Академията.  Името на артиста е отстранено от листата на основателите и от описанието на унгарско-американско-канадския филм " Да намериш още веднъж себе си " на режисьора Корнел Мундруцо, който е номиниран за редица разнообразни награди. Така че партньорката на Шая във кино лентата Ванеса Кирби ще се състезава за купата най-хубава актриса, а самият той няма да бъде показан в нито една от номинациите. 

Филмът наблюдава Марта (Ванеса Кърби), жена, която се бори със загубата на бебето си след домашно раждане, завършило с покруса. Лабъф играе брачна половинка ѝ Шон и има доста присъствие в филмовия откъс. Освен Кърби, Нетфликс предлага имената на шестима от поддържащите артисти и актриси във кино лентата за обмисляме от членовете на академията. Премиерата му на стрийминг платформата е оповестена за 6 януари. 

Причината за това решение на Netflix бяха неотдавнашните гръмки обвинявания, отправени против Лабъф ат бившата му приятелка FKA Twigs.  Миналата седмица 32-годишната певица, чието същинско име е Талия Барнет, приказва обществено за половото, физическо и прочувствено принуждение, на което е била подлагана от някогашния си другар и го съди.

 Тя твърди, че по време на романа им Шая съзнателно я е заразил с болест, но още по-лошо било, че той изисквал от нея да демонстрира деликатност и внимание към него тъкмо избран брой пъти дневно, имал специфични изисквания как да спи, а веднъж заплашвал, че ще блъсне с висока скорост колата, в която  пътували заедно, ако не чуе веднага признание в обич от Талия. FKA Twigs разкри още, че Шая Лабъф постоянно държал зареден револвер на нощното си шкафче до леглото им, което я карало да се опасява да не се трансформира в негова почтена жертва.

След тези разкрития за връзката си с артиста, Талия получи непредвидена поддръжка от още две някогашни приятелки на Лабъф, които застана на нейна страна и подвързаха, че и те са имали сходни случки. Режисьорката на кино лентата " Honey Boy ", в който артистът взе участие, също удостовери съществуването на психически проблеми в Шая Лабъф.  Алма Хар`ел съобщи, че повода за това държание на Лабъф са контузии от детството му.

В изявление-коментар за „ Ню Йорк Таймс “ във връзка обвиняванията на Бартнет, Лабъф каза „ Нямам оправдания за алкохолизма или експанзията си, а единствено пояснения “, добавяйки: „ Срам ме е от тази история и скърбя за всички, които съм наранил. Наистина нямам какво повече да кажа “. По време на кариерата си артистът към този момент е съден няколко пъти и има полицейско досие.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР