През последните 3 месеца на миналата година здравните инспектори в

...
През последните 3 месеца на миналата година здравните инспектори в
Коментари Харесай

Колко души са санкционирани за неспазена карантина?

През последните 3 месеца на предходната година здравните инспектори в цялата страна са създали 129 216 инспекции на карантинирани. Съставени са 89 333 наставления и 60 акта. Данните са от информация, направена от Министерството на здравеопазването по искане на Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30131
Най-много инспекции са направени през ноември предходната година - 48 055. Издадените наставления са 43 015. През ноември са формирани и общо 45 акта за неспазване на карантина.

Областният шеф на София се отхвърли от концепцията полиция да подава на РЗИ като контактни, хората които съпровождат инфектирани с ковид за банкет в болница. Аргументите - доста от работещите в Столичната РЗИ и Столична дирекция на вътрешните работи са инфектирани или карантинирани. От здравното министерство оповестиха за " По света и у нас ", че провеждането на епидемиологични изследвания е главната мярка за ограничение на скритата заболеваемост. Другите благоприятни условия са спазването на физическа отдалеченост, носенето на защитна маска и честата стерилизация.

" Не на последно място такава функционалност – скрининг – извършва и проучването с щадящи проби на децата от 1-и до 12-и клас ", прецизират от Министерство на здравеопазването.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30131  Бил Гейтс: Имам проект по какъв начин да завърши пандемията Бил Гейтс: Имам проект по какъв начин да завърши пандемията  Две общини от област Кърджали от през днешния ден са в тъмночервената зона Две общини от област Кърджали от през днешния ден са в тъмночервената зона  100% от умрелите българи с Коронавирус за денонощието не са били имунизирани 100% от умрелите българи с Коронавирус за денонощието не са били ваксинирани
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР