През октомври най-зеленият ТВ канал от семейството на Viasat World

...
През октомври най-зеленият ТВ канал от семейството на Viasat World
Коментари Харесай

VIASAT NATURE с канадски недели и месец на хищниците

През октомври най-зеленият ТВ канал от фамилията на Viasat World – - се посвещава на Сезона на хищниците в делничните вечери и на „ Спасяване на диви животни в Канада “ и „ Диво канадско време “ в неделните следобеди.

 

Диво канадско време

От неделя, 10 октомври, в 15:00 ч.

Брой епизоди: 4 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Wild Canadian Weather

Година: 2021



Режисьорът на филми за естествена история и притежател на награди Джеф Търнър ни е подготвил епична поредност, която изследва рисковите метеорологични условия, които основават пейзажа, ръководят виталния цикъл на дивата природа и слагат на тестване човешките благоприятни условия. Поредицата изследва въздействието върху пейзажите, дивата природа и хората в Канада на четири основни метеорологични детайла - вятър, дъжд, мраз и слънце. От полярни вихрови виелици до вилнеещи горски пожари, естествения свят е еволюирал и се е приспособил, с цел да оцелее при някои от най-екстремните и рискови метеорологични условия на планетата.

Видео за „ Диво канадско време “ по Viasat Nature



Спасяване на дивите животни в Канада

От неделя, 10 октомври, в 1 4 :00 ч.

Брой епизоди: 3 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Wild Pacific Rescue

 

Група ветеринари и техници по красивото тихоокеанско крайбрежие на Канада са отдадени на спасяването на живота на дивите морски бозайници и стартирането им на независимост. Тяхното мото? " Всяко животно има значение ". Водени от безрезервен и способен ветеринарен доктор, квалифицирани специалисти пазят тюлени, костенурки, делфини, видри, морски лъвове от необятен набор от животозастрашаващи рискове. Те работят неуморно, с цел да спасят стотици ранени животни всяка година, да се грижат за тях, до момента в който оздравеят, и да ги пуснат назад в дивата природа. Спасяването на животните и тяхната независимост в дивата природа е задачата на Спасителния център за морски бозайници " Оушън Уайз ".

Видео за „ Спасяване на дивите животни в Канада “ – неделя, в 14:00 ч.









Рубрика: Месец на хищниците

Всеки понеделник до петък от понеделник, 4 октомври, в 20:50 ч.

 

Хищници има във всевъзможни форми и размери и по всички краища на планетата - от пустошта в Астралия до саваните и от Евърглейдс до Големите равнини. Защо хиените и леопардите са най-хубавите ловци в нощта, коя е най-отровната змия на Земята и по какъв начин каменните риби се сливат с всеки каменист декор, който изберат? Разберете отговорите на на тези въпроси и научете невероятни истории.

 

Видео за Рубрика „ Месец на хищниците “ по Viasat Nature







Африкански нощни ловци

Понеделник, 18 октомври, в 20:50 ч.

Брой епизоди: 1 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Africa`s Hunters of the Night

Година: 2021

 

Ловците на Африка излизат от скривалищата си през нощта. Документалният филм показва разнообразни смъртоносни тактики, които лъвовете, леопардите и хиените употребяват, с цел да ловуват през нощта. Те са снабдени със " супер сетива ", които им разрешават освен да чуват и надушват плячката си, само че и да я откриват в цялостна мрачевина, до момента в който самите те остават невидими. Изключително сензитивните към светлина лещи и термокамери ни разрешават да открием нощния им свят и да разберем за какво тези животни са идеалните ловци.

 

Видео за графа „ Дивата природа “ по Viasat Nature – всеки ден в 18:10 ч.



Viasat Nature оставя природата да опише личната си вдъхновяваща приказка – красива и изумително жестока. С безапелационни истории от хора, които са очевидци на събитията, от близко, персонално и с доста страст. За цялостната стратегия следете. Следете ни и на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР