През октомври най-малките зрители и техните настойници ще могат да

...
През октомври най-малките зрители и техните настойници ще могат да
Коментари Харесай

Cartoonito учи на любопитство и смелост

През октомври най-малките фенове и техните настойници ще могат да видят ред чудесни излъчвания, изпълнени с потребни уроци. Всичко това е с помощта на новия програмен блок Cartoonito, който се излъчва всяка заран по Boomerang. Като част от него са планувани доста министър председатели, в това число приключенската продукция " Паячето Лукас " и нови епизоди на паметната анимационна поредност " Томас и другари ".

Детските излъчвания в групата на Cartoonito могат да бъдат гледани всеки ден от 9.00 до 15.00 ч. по Boomerang. Поредицата " Паячето Лукас ” споделя за очарователния паяк Лукас и неговите другари животни. Предаването демонстрира група герои, които имат разнородни характери и най-различни сладки странности. Така децата елементарно могат да изберат своя обичан воин и да се разпознават с него. Всеки от тях съставлява друг облик на индивидуализъм и автентичност, което е една от основните полезности, разпространявани в блока на Cartoonito. Благодарение на това, децата в предучилищна възраст, под наблюдението на своите родители могат да открият един приобщаващ и разнороден свят, до момента в който се забавляват с неповторими герои и увлекателни истории.

Програмата на групата е основана въз основа на концепцията за човекоцентрично образование, създадена особено за Cartoonito от просветителния психолог доктор Лора Браун. Този принцип се концентрира върху практикуването на приобщаващо, разнообразно, равнопоставено обучение без предубеждения.

Изборът от продукции, предавани в групата, дава отговор на тези полезности. Един от главните правила също е: " Забавлението е скъпо ", тъй като хуморът обезоръжава напрежението и разрешава на децата да усвояват по-лесно позитивното и просветително наличие. Освен " Паячето Лукас ”, в групата на Cartoonito ще се излъчват и други: " Томас и другари ” -  където основният воин Томас и неговите другари, Пърси, Кана и Ния, всекидневно се впускат в завършения, в които триумфът идва, с помощта на тяхната съпричастност, отборна игра, положителни каузи и почитание към другите.

В един от новите епизоди идва огромна стихия и всички локомотиви би трябвало да доставят седмичните си колета в границите на деня, само че един от тях има щета. Приятелите схващат, че и най-малкият в екипа има значима роля, без която общата задача не може да бъде приключена. Премиерните епизоди ще бъдат излъчени от 17 октомври от 14.00 часа. " Шап-Шап и шапчовците " - поредност, която споделя за приключенията на основния воин Шап-Шап и неговите другари - Лилит и Шеп. Те живеят в Шаптън, град, прикрит в горските шубраци. Те са деца и изследват растителния свят с присъщите за възрастта им любознание и възторг. Под наблюдението на учителите си те научават за своята история, откриват цената на взаимната поддръжка и се учат да одобряват другите, такива каквито са. " Малките шантави рисунки " - в които Бъгс Бъни, Дафи Дък, Туити и останалите от бандата са към момента малчугани. Те провокират още повече каши, в сравнение с в другите версии на " Шантави рисунки ”. Но всички детски игри приключват добре, тъй като грижовна баба бди над тях.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР