През октомври миналата година в Netflix излезе Beckham - документалният

...
През октомври миналата година в Netflix излезе Beckham - документалният
Коментари Харесай

Съжалява ли Виктория за разкритията във филма Beckham

През октомври предходната година в Netflix излезе Beckham - документалният филм за живота на една от най-популярните всемирски двойки - Виктория и Дейвид Бекъм. Четирите епизода се концентрират върху възходите и паденията на 24-годишния брак на футболиста и певицата от Spice Girls, като на напред във времето е и историята около най-голямото им предизвикателство въобще - хипотетичната невярност.
 Виктория Бекъм и пощенските марки с лика на девойките от Spice Girls
Виктория Бекъм още веднъж се похвали

Ето с какво този път

За интервала, в който моделите  и Сара Марбек настояват, че са имали афери с Дейвид Бекъм, брачната половинка му не крие, че е бил най-трудният ѝ.

" Никога до тогава не съм била по-нещастна в целия си живот ", споделя тя.

В документалния филм футболистът също напълно искрено и много прочувствено разяснява по какъв начин изказванията за невярност са повлияли на жена му.

" Виктория е всичко за мен, да я видя засегната беше необикновено мъчно, само че ние сме бойци. Тогава трябваше да се борим един за различен, трябваше да се борим за фамилията си. И това, което имахме, си струваше да се борим за него ", споделя.

Колкото и мъчителни тематики да са наранени в, Виктория явно не съжалява за това, че са включени. Това издава самата тя в свое изявление за Financial Times.

" Беше много освобождаващо. Бях доста наясно, че нормално, когато фотографирам, аз управлявам нещата. Но това беше доста повече за Дейвид и по тази причина възприех метода просто да съм спокойна. "

Пред изданието Виктория Бекъм разкрива също, че преди въобще не е харесвала да гледа футбол, само че това се е трансформирало, откакто е почнала да върви на мачовете на " Интер Маями " - тимът, на който Дейвид в този момент е съсобственик.

" Сега, когато сме в Маями, се усещам мечтана. Приятели сме със фамилиите на играчите. Откакто се появи, силата мина на напълно друго равнище. Това е напълно друго преживяване. Забавно е ", добавя Виктория.

Разбира се, тя не пропуща да показа и какъв брой доста се гордее със брачна половинка си.
 И Дейвид Бекъм - в ледено студена вода по слипове
И Дейвид Бекъм - в ледено студена вода по слипове

Виктория Бекъм не може да се нарадва на гледката

" Не е за поверие. Чувствам се толкоз горда от това, което направи. Когато отиде в Ел Ей преди толкоз години, хората му се подиграваха. Но той отиде, знаейки, че в последна сметка тъкмо това желае да направи ", споделя още Виктория Бекъм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР