През нощта над по-голямата част от страната бе ясно, но

...
През нощта над по-голямата част от страната бе ясно, но
Коментари Харесай

Очаква ни слънчево и топло време, но си носете и чадърите

През нощта над по-голямата част от страната бе ясно, само че на обособени места в планинските региони на Западна България преди среднощ имаше краткотрайни превалявания. Минималните температури в множеството региони ще са сред 9 и 14 градуса. Днес ще доминира слънчево и още веднъж топло време. През деня ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно в следобедните часове, ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Максималните температури ще са сред 26 и 31 градуса.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове ще има купеста облачност, само че единствено на обособени места е допустимо да превали временен дъжд и да прегърми. Ще духа бриз. Максималните температури ще са сред 20 и 24 градуса. Температурата на морската вода е 13-14 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа до сдържан запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса. Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна - малко по-високо от междинното за април.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР