През месец декември сякаш по-често ни се налага да бъдем

...
През месец декември сякаш по-често ни се налага да бъдем
Коментари Харесай

Обувките, с които зимните рокли ще изглеждат страхотно

През месец декември като че ли по-често ни се постанова да бъдем публични, просто тъй като сезонът на празненствата започва още в самото му начало. За девойките най-ценното оръжие в този случай са роклите – било то дребна и черна, или ресни, или миди модел от сатен, тюл или дантела. Понякога изборът на рокля напълно не е елементарен, само че по-трудната част идва по-късно, когато би трябвало да се изберат аксесоарите и може би най-много обувките. Вероятно сте изпадали в обстановка, в която сте си купили мечтаната рокля и внезапно осъзнавате, че в действителност нямате подобаващи обувки за нея.

Затова колкото и да е семпла и ежедневна, всяка рокля има потребност от своето стилно другарче, което да подчертае нейната грациозност и женственост. И до момента в който през лятото незабавно бихме протегнали ръка към чифт сандали, то през зимата нещата са малко по-сложни. Тенденциите при зимните обувки обаче са толкоз разнородни, че се оказва, че напълно не сме лишени от положителни варианти. Например каубойските ботуши са доста подобаващи както за мини рокли с ресни и пайети, по този начин и за миди рокли с принт, създавайки едно модерно бохо чувство в стайлинга.
               

Миналата седмица ви и завръщането на стилната сцена на чизмите или ботушите над коляното, които са перфектни за къси рокли. В случая това може да е обемен пуловер, напомнящ рокля, като тази композиция може да се носи даже и за денем. Отново за мини дължини бихме избрали ботушите с височина до коляното – без значение дали са моделите с по-груби подметки  или са елегантни, кожени и на ток. Те издължават силуета и също така се съчетават еднообразно добре както с дълъг oversize модел, по този начин и с класическа дребна черна рокля. При миди дължините избягвайте ботите, които са с височина към глезена, тъй като те ще съкратят краката и по тази причина е по-добре роклята да покрива ботушите.
               

Традицията повелява през зимата, най-малко когато няма сняг, да не се разделяме с кецовете си. Този сезон на всички места в Instagram виждаме моделите Samba и Gazelle на Adidas, които могат да се носят както с модерната, по този начин и с някоя рокля за по-небрежен тоалет.

И въпреки всичко започнахме първоначално с тематиката за празненствата, тъй че приключваме и с нея с помощта на обувките с доста висока платформа и пълен ток, които са освен супер ефектни, само че ще създадат всяка рокля още по-отличителна. Могат да се носят с чорапи с пайети или с някой пъстър чорапогащник за още по-уау резултат.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР