През лятото петъчните дни са изпълнени с мисли за уикендите,

...
През лятото петъчните дни са изпълнени с мисли за уикендите,
Коментари Харесай

15 шорти от деним, които ще носим цяло лято

През лятото петъчните дни са изпълнени с мисли за уикендите, в които можем да си подарим някое бягство, изключително до морето. Готови сме да захвърлим елегантните тоалети и да се пъхнем в обичаните си къси панталони от деним. Те са онази лятна класика, която постоянно виждаме в стайлинга на it девойките Джиджи Хадид, Хейли Бийбър или Емили Ратайковски. От една страна те са секси и изключително в случай че са с висока талия оформят прелестно силуета, като в същото време обезпечават комфорт и независимост на придвижване. Те наподобяват късите панталони, носени от Бриджит Бардо или Джейн Бъркин на Френската Ривиера, по тази причина постоянно ни носят чувство за нехаен летен изискан.

Обикновено ги комбинираме с бели тишърти, само че са съвършени и за настоящите кроп топове, изключително за градски аутифт или пък за някое плажно празненство, макар че тогава късите панталони могат да се съчетават по-скоро с някой бански – половинки или цялостен. Това е и дрехата, която сигурно ще носим и на някой от всички тези музикални фестивали, които ни чакат това лято.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Въпреки че и този сезон бермудите малко над коляното са супер настоящи, през днешния ден сме ви подготвили една шопинг селекция с по-класически мини модели. Някои от тях даже към този момент се оферират с понижение, тъй че в случай че имате потребност да обновите дрешника си с някой нов модел, в този момент е моментът. Вижте в галерията ни!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

 
10 стайлинг хрумвания с ризата, с която ще бъдем доста изискан това лято

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР