През лятото на 2019 год. във Варна отвори врати частна

...
През лятото на 2019 год. във Варна отвори врати частна
Коментари Харесай

ЧДЗ Уча се и мога Варна: Всяко дете има талант, нашата цел е да го развием!

 През лятото на 2019 год. във Варна отвори порти частна детска занималня " Уча се и Мога “. В нея работи млад и упорит екип, обичащ работата си. Педагозите са стимулирани да поддържат високо равнище при грижите за децата, които получават самостоятелно внимание и персонално отношение, от което се нуждае всеки хлапак. 

Занималнята се намира в централната част на Варна с всички улеснения, които предлага идеалният център. Близо до занималнята се намират доста от музеите, кукленият спектакъл и Морската градина, които децата посещават през лятото.

Занималнята разполага с уютна база за учене и занимания. Стаите са светли, хигиенични и добре обзаведени – с две просторни пространства, битов ъгъл, огромен вътрешен двор, където децата умерено могат да играят, творят, веселят.

" Уча се и Мога “ е детска занималня, предопределена и за най-малките възпитаници, които мечтаят да се потопят в морето от познания.

Занималнята цели да разгърне уменията и гениите на децата, защото всяко дете има гений, а задачата на екипа е да го развие.

" Уча се и Мога “ е мястото където децата учат, изследват, играят, срещат нови другарства, дружно мечтаят.

В занималнята ще се организира качествена подготовка за дълготрайни резултати на деца от предучилищна група до IV клас.

Работи с удължено работно време от 8.00ч до 19.00ч. Храненето на децата се прави от лицензиран кетъринг и се заплаща настрана. Занималнята обезпечава, вода и подкрепителна закуска. Всекидневно децата посещават Морската градина, разнообразни музеи и тематични места, еднодневни екскурзии в региона на гр. Варна.

При записано второ дете от фамилията се употребява 20% отстъпка от таксата му, при по едно и също време посещаване на занималнята от двете деца. 

Като спомагателни занимания през цялата година екипът е подготвил курс по ментална аритметика по метода на SmartyKids и Арт работилница по приложни изкуства.

За образователната 2019/2020год. ЧДЗ " Уча се и мога " приема деца от ОУ " Захари Стоянов “, ОУ " Георги Сава Раковски “, VII СУ " Найден Геров “, ОУ " Васил Друмев “, СУЕО " Ал. С. Пушкин “, ОУ " Св. Св. Кирил и Методий “, НУИ " Добри Христов “, СУ " Св. Климент Охридски “.

По предпочитание на родителите се обезпечава и лицензиран превоз от и до съответното образователно заведение.

За лято 2019г. в занималнята са проведени Лятна Приключенска Академия в 13 тематични седмици за деца от 6 до 10 години. Има и образование по британски език на разговорно равнище.

Тематичните седмици са на тематика: " Океаните и моретата ", " Кулинарна седмица ", " Как работи човешкото тяло ", " Традиции и традиции в моя роден край ", " Природата в моя роден край ", " Седмица на гениите ", " Седмица на непознатите езици ",  " История на моя роден край ", " Седмица на спорта ", " Седмица на доброволчеството ", " Седмица на книгата и четеното ", " Седмица на киното и театъра ", " Седмица на географията и Космоса ".

Всяка една от тях е белязана с доста страсти, нови познания и умения. Децата посетиха разнообразни забележителности в гр. Варна, имаха две екскурзии до Политическа партия " Златни пясъци “ и Музей на стъклото гр. Белослав. Имаха открит урок по лека атлетика и спортни танци. За всяка седмица създадоха тематичен план. Включиха се в две благотворителни акции в помощ на деца в неравностойно състояние от Училище по изкуства и занаяти " Димитър Екимов “ с.Русаля и подариха детски книжки за учебната библиотека в гр. Лясковец. И тъй като лятото още не е завършило до края на месец август ги чакат още нови и забавни завършения!

ЧДЗ " Уча се и Мога " се намира на ул. " Славянска " 22 във Варна. За повече информация: www.uchaseimoga.com
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР