През лятото живеем в любимите си рокли и обикновено с

...
През лятото живеем в любимите си рокли и обикновено с
Коментари Харесай

21 страхотни рокли на Zara, които все още са намалени

През лятото живеем в обичаните си рокли и нормално с неспокойствие ги изваждаме още в края на пролетта, като гледаме да се сдобием и с някоя нова. Летните понижения за превъзходен мотив да разнообразим стайлинга си с друг  или кройка, а тази година марките са ни приготвили обилие от свежи нюанси като пастелно лилаво и жълто, както и кройки с огромни размери и буфан ръкави.

Не единствено че няма да ги свалим през целия август,  само че и множеството от тях можем да носим и в по-топлите месеци от есента. Под сантименталните сатенени рокли можем да облечем тениска или пък да се наметнем с тънка жилетка, заменяйки сандалите с  или кецове. Обемните рокли можем да носим и с по-груби затворени обувки вид кубинки, а по този начин настоящата в жанр baby doll стои отлично с боти и блейзър или пък кожено яке. Под есенния шлифер можем да облечем и някоя по-изчистена макси рокля със спортни обувки.  

Ако и вие просто не можете да си изберете от всички неустоими оферти, разгледайте нашата селекция с прелестни рокли от пониженията в Zara за ентусиазъм.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР