През изминалите дни целият моден свят беше отправил поглед към

...
През изминалите дни целият моден свят беше отправил поглед към
Коментари Харесай

54 тоалета, които харесахме от Седмицата на модата в Париж

През миналите дни целият фешън свят беше отправил взор към френската столица, където едни от най-известните марки демонстрираха сбирките си за пролет/лято 2021. За разлика от Ню Йорк, Лондон и Милано, в Париж огромна част от ревютата се случиха онлайн и пред публика. И запазиха ненапълно атмосферата, която сме привикнали да основават Седмиците на модата.



Вече ви показахме извънредно женствената сбирка на, дебютът на за Givenchy, диско вдъхновението на Оливие Рустейн за, холивудския искра в сбирката на Виржини Виар за и ефирните модели на, които вляха доста хубост, цвят и оптимизъм в света на модата. Точно в този момент, когато най-вече се нуждаем от тях.



Затова направихме още една селекция от сбирките, които бяха показани в Париж, с цел да ви покажем какво ще носим идната пролет. От красивите цветни принтове на Kenzo и Issey Miyake през рафинираната грациозност на Alaia и Akris до екстравагантността на Демна Гвасалия за Balenciaga, бунтарския дух на за Maison Margiela и отличителната смелост на Rick Owens. А в последния ден всички говореха за дебюта на дъщерята на – Лоти, която дефилира за Miu Miu и демонстрира, че решително върви по стъпките на своята майка. Така че a star is born!



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР