През изминалата вечер станаха ясни четиримата финалисти в юбилейния десети

...
През изминалата вечер станаха ясни четиримата финалисти в юбилейния десети
Коментари Харесай

Александър Сано в образа на Дейв Гахан спечели „Като две капки вода“ на полуфинала

През миналата вечер станаха ясни четиримата финалисти в юбилейния десети сезон на „ Като две капки вода “ след 12 излъчвания и общо 120 фалшификати. До последно борбата за финала беше извънредно оспорвана, само че резултатите са безапелационни - за първото място в предаването на NOVA ще се борят Краси Радков, Александър Сано, Дарин Ангелов и Крисия. Специален посетител в журито на най-хубавото шоу за фалшификати беше футболната легенда Христо Стоичков, който дружно с Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки за последно за този сезон оцени звездните участници.

На полуфинала успеха за първи път сграбчи краткотрайният лидер в класирането до момента - Александър Сано. Актьорът още веднъж сподели блестящите си актьорски и вокални умения като Дейв Гахан от великите Depeche Mode и събра най-вече точки от фенове, жури и ментори. „ Ти се оправи извънредно добре “, поздрави го Фънки, откакто Сано получи бурни овации за осъществяването на „ Never Let Me Down Again”.

Този понеделник шоуто бе намерено от Руслан Мъйнов в блестящата рокля на именитата Лайза Минели. Той подвигна публиката на крайници с неповторимото осъществяване на „ New York, New York” от едноименния мюзикъл на Мартин Скорсезе. „ Руслане, ти си удивителен артист. Ти направи по съвършен метод Лайза Минели. За мен това е най-хубавият ти облик “, показа Юлиан Вергов. Веднага след него победителката от предходната седмица Крисия запя на турски като певицата Гюлшен. Тя впечатли със страхотна хореография в имитацията на екзотичната изпълнителка. Мариана Попова имаше тежката задача да направи двоен мъжки облик на английските звезди – сър Елтън Джон и Джордж Майкъл, с който завоюва овациите на публиката в студиото.

На сцената оживя и една от най-известните джаз певици – Елла Фицджералд. В нейната кожа влезе Есил Дюран , а Хилда разяснява: „ В импровизацията гласа ти беше едно към едно с нейния. “ Бутонът на шанса отреди на Моню Монев да изиграе ексцентричния облик на японския комедиант и телевизионна звезда – Пикотаро. Той забавлява всички с песента „ Pineapple Pen”, трансформирала се в шлагер в обществените мрежи последните години. „ Много положително осъществяване на Моню. Страхотна реплика “, сподели Фънки. Алисия накара всички да танцуват с нея на шлагера „ Uptown Funk” на Бруно Марс. „ Няма по какъв начин да не стана на крайници! Знам какъв брой е мъчно от поп-фолк да преминеш към фънк, а ти беше невероятна “, сподели Христо Стоичков за осъществяването.

Балканската музика бе огромна част от изумителния полуфинал на десетия сезон на „ Като две капки вода “. Дарин Ангелов разчувства всички със страхотния облик на непрежалимия македонски артист Тоше Проески. Краси Радков развълнува публиката като един от най-известните реализатори от Балканите – Горан Брегович. В ролята на неговия „ Оркестър за сватби и погребения “ влязоха музикантите от „ Виво Монтана “. „ От през днешния ден нататък ти си българският Горан Брегович за мен “, впечатлен от имитацията беше артистът Юлиан Вергов. Краят на вечерта бе маркиран с невероятното показване на Анелия като националната певица Стефка Съботинова. Анелия насълзи очите на публиката в студиото с една от най-красивите национални песни – „ Притури се планината “, а на сцената тя получи музикален съпровод на клавир от Тихомир Христов. „ Анелия, върна ме в години, когато в моята чанта постоянно е стояла тази ария. Тя ми даваше кураж да покажа коя е България и кой е Христо Стоичков “, показа футболната звезда.

Следващият понеделник (16-и май) от 20:00 часа по NOVA е огромният край на десетия сезон на „ Като две капки вода “, когато за огромната премия ще се борят четиримата най-хубави имитатори – Краси Радков, Александър Сано, Дарин Ангелов и Крисия. Всеки от тях има опция самичък да избере облика си за финала. Изборът на Александър Сано е великият Васил Найденов, Краси Радков ще имитира именития Емил Димитров, Дарин Ангелов ще бъде Влатко Стефановски, а Крисия ще заложи на Александра Бърк. Останалите шест звездни участници ще изпълнят три запаметяващи се дуета.

Кастингът за, продължава. Всеки добър подражател може да се запише и да се качи на най-голямата телевизионна сцена в България, с цел да покаже уменията си.

Не пропускайте огромният край на „ Като две капки вода “ идващия понеделник (16-и май) от 20:00 часа, когато феновете на NOVA ще изберат спечелилия в юбилейния сезон на шоуто, а към журито ще се причисли продуцентът Маги Халваджиян.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР