През изминалата седмица се изиграха двубоите от 11-ия кръг на

...
През изминалата седмица се изиграха двубоите от 11-ия кръг на
Коментари Харесай

Само два отбора са без загубена точка след 11 кръга на АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изиграха дуелите от 11-ия кръг на четирите лиги на АМФЛ-Варна. След тях единствено два от тимовете са без изгубена точка - Parkmart и дубълът на Лудата тайфа. Ето какво се случи:

 

Premier лига
Порто iCard записа безапелационен триумф с 9:1 над Fullmax в Premier лигата на АМФЛ-Варна. С по три гола се отличиха Коцето и Драго, който бе избран за Играч на мача, а останалите бяха дело на Симеонов (2) и Пенев. За изгубилия отбор осъществя Неделчев.
МФК Монтана надви над ФК Валекс Бенита със 7:3. С четири попадения се отличи Камбата, Мечката и Дегирменджи прибавиха по едно, а SEKO порази личната си мрежа. За съперника точни бяха Данчо (2) и Богданов. За №1 в срещата бе избран Марков.
МФК Балерини и МФК Черно море приключиха 2:2. Игнатовски и Загоров се разписаха за символичните домакини, а Владо МИРЧЕВ заби и двете попадения за " моряците ". Последните двама си поделиха наградата за Играч на мача.
МФК Тича победи с 5:1 АМФК Лудата Банда. Вальо блесна с хеттрик и стана Играч на мача, а по един път се разписаха Старшината и Петров. За противника прецизен бе Петров.

Win 1
Parkmart продължава да мачка всичко по пътя си в Win 1. Тимът реализира победа и в 10-ия си мач и е с цялостен актив от 30 точки, като има и впечатляваща голова разлика от 54:12. В този кръг " жертвата " бе Няма Такъв Отбор, който бе надигран със 7:0. Давидов изигра следващия си мощен дуел, поразявайки цели пет пъти противниковата врата, а по един път това сториха Джибрата и Пете, който бе избран за №1 в срещата.
Атлетик Провадия нанесе първа загуба на непобедения до този миг WINBET Varna, надигравайки го с 4:2 в отсрочена среща от 7-ия кръг. Колев стана MVP, откакто означи два гола, а Станчев и Овчаров прибавиха по един. Василев и Психопата вкараха за противника.
Провадийци биха и в мача си от този кръг - с 2:0 АФК Албион. Точни бяха Дидо Николов и Коев, а Шабан бе избран за №1 в срещата.
МФК Волов се оправи с 4:2 против Спейс Тийм. По две попадения за триумфа вкараха Ангелов (MVP) и Димитров, а за " космонавтите " и двете осъществя GALE.
TNT надигра безапелационно с 11:2 Вино и Мезе. С четири гола изригна КАСАБОВ, хеттрик добави Атанасов, а по два пъти противниковата врата поразиха Нотев и Йорданов, който бе избран за Играч на мача. За противника и двата бяха дело на Георгиев.
ФК Дружба би със 7:0 МФК Пекарни Чочо. Жендов стана MVP след трите си гола, колкото означи и Стоянов, а Стефанов се разписа един път.
The Unity разгроми с 10:1 Red Partners. Над всички бе Милков, който блесна с шест попадения и бе избран за Играч на мача. Останалите за " Единството " бяха дело на Асад (2), Бен и Цанев. Почетното за " алените " вкара ГЕНАТА.

Win 2
Дублиращият тим на АМФК Лудата Банда към този момент е с 11 победи от 11 мача в Win 2 след 5:2 против Фермополис. Два гола вкара Мишо и си заслужи наградата за №1 в дуела, а останалите бяха дело на Цецо, Ицо и Петков. Йорданов и Ванко осъществиха за съперника.
Park the bus и iGaming приключиха 3:3. Киров, Енев и Стоянов се разписаха за символичните домакини, а Дюлгерян, Неделчев и Кръстев сториха това за противника им.
Red Partners победи с 6:3 FC DJIEN. Костадинов блесна с хеттрик, а останалите бяха дело на Колето, Кулаксъзов и Ранков (автогол). За съперника означиха Ранков, Арнаудов и Д.Христов.
Digital United надви с 4:1 над Therma Village. Wild заби хеттрик, а Гастака добави едно попадение, което му донесе наградата за №1 в срещата. За изгубилия отбор вкара Секов.
ФК Фратрия реализира четвъртия си триумф за сезона, откакто победи с Дебелият балет. Гена, Вълчев и Авчиев (избран за Играч на мача) донесоха трите точки на отбора си, а за " балетистите " осъществиха Демирев и Василев.
МФК Импакт Варна се оправи с МФК Тича 2 с 3:1. Бахов, Немр Ясин и Станчев бяха точни за символичните домакини, като техният съотборник Хюсейнов бе избран за №1 в срещата, а Недев вкара за изгубилия отбор.

Win 3
Третият отбор на АМФК Лудата Банда разруши със 7:0 Пластхим (Аксаково) в Win 3. Куртев и Павката означиха по две попадения, а останалите бяха дело на Лъчо, Яни и Маринов, който стана Играч на мача.
ФК Брайтън би със 7:3 МЕТРО Варна. Куцаров се регистрира с хеттрик, а по два пъти точни бяха Котката и Иванов (MVP). За символичните гостите означиха Георгиев (2) и Тони.
ФК Ченге разгроми с 14:0 ФК Сокол. Този дуел бе рецитал за двамата футболисти с фамилия Милков. 13-ката вкара пет попадения и стана MVP, а 19-ката добави четири. Останалите бяха осъществени от Илиев (3) и Добрев (2).
МФК Феникс надви над FC Inazuma с 3:1. Петров сграбчи званието  Играч на мача след двата си гола, а един добави Златев, до момента в който за изгубилия отбор се разписа Чечи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР